Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Amac opent reusachtige flagshipstore in Utrecht

Auteur: Sven Lamers
1 reacties


Lees verder na de advertentie

Sinds afgelopen vrijdag is Nederland een Apple Premium Reseller-winkel rijker, en wel een heel bijzondere. Het nieuwe Amac-filiaal in het winkelcentrum The Wall Utrecht is namelijk een van grootste door Apple gecertificeerde winkels ter wereld. Amac heeft in totaal 6200 vierkante meter gehuurd in The Wall; de nieuwe winkel telt daarvan ruim 675 vierkante meter en heeft een breed assortiment aan Apple-producten en -accessoires.

Amac Utrecht

Interieur van Apple

Het interieur van het Amac-filiaal is rechtstreeks afkomstig van Apple. Er worden dus dezelfde nieuwe Apple-meubels gebruikt die ook in de nieuwste Apple Stores staan. Een blikvanger is daarnaast de grote 360 graden servicebalie waar klanten optimaal kunnen worden geholpen met al hun vragen.

Wat de locatie betreft, is The Wall Utrecht een erg goed keuze: zo’n 11 miljoen wonen op één uur rijden van de winkel. Hierdoor is de winkel aantrekkelijk om reparaties ter plekke uit te laten voeren. Later dit jaar opent Amac daarom een omvangrijke reparatie-afdeling, de grootste van alle Amac-filialen. Voor dringende problemen met iPhones, iPads of MacBooks komt er een express-service.

Nog groter


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Na de opening van het reparatiecentrum volgen nog twee fases voordat het complete oppervlak van 6200 vierkante meter in gebruik is genomen. Volgend jaar komen daar zogeheten ’trainingsruimtes 2.0’ bij. Deze ‘experience rooms’ gaan een stap verder dan gewone Mac- en iPhone-cursussen – je krijgt ‘een complete beleving’ geboden. Niet alleen voor particuliere klanten overigens, maar ook voor zakelijke klanten en voor scholen.

Tot slot is het plan dat Amac al zijn kantoren onder het dak van The Wall samenbrengt. Vooralsnog houdt de Apple Premium Reseller kantoor op drie verschillende locaties in Utrecht. CEO van Amac Ed Bindels licht toe: ‘Door de enorme groei de afgelopen jaren, hebben we ook het kantoor steeds verder moeten uitbreiden en waren we genoodzaakt ons op diverse locaties te vestigen. Het is een heel prettig vooruitzicht dat we straks met al het kantoorpersoneel onder één dak zitten.’