Terug naar ‘Mogelijk tweede generatie AirTag op komst’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Mogelijk tweede generatie AirTag op komst’

Door Annemiek Lourensen20 juni 2022 10:302 min. leestijd0

Een budgetvriendelijk Apple-product: dat is de AirTag. Dit blijkt ook uit de verkoopcijfers, want de tracker wordt steeds meer verkocht. Zodoende dat er mogelijk een tweede generatie AirTag aankomt.

tweede generatie AirTag

Tweede generatie AirTag

De doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo verwacht dat Apple een tweede generatie AirTag uitbrengt. Dit na aanleiding van de verkoopcijfers: in 2021 werden er 20 miljoen exemplaren verkocht, maar verwachting is dat het product in 2022 de 35 miljoen bereikt. Blijft deze groei doorzetten, dan verwacht Kuo dus dat Apple een nieuwe versie van de tracker gaat ontwikkelen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Hoewel de AirTag een relatief eenvoudig product is, zijn er toch wat verbeteringen waar wij op hopen. Denk hierbij vooral aan handige functies, zoals een langere batterijduur en betere bescherming tegen water. Maar dit is slechts ons wensenlijstje: aannemelijke geruchten zijn er nog niet.

Alles over de AirTag

Voor wie het product nog niet kent: de AirTag is een accessoire van Apple waarmee je je persoonlijke bezittingen kunt volgen. Je koppelt de muntvormige tracker aan de Zoek mijn-app op je iPhone, waarna de plattegrond de locatie van het product laat zien. Onmisbare bezittingen als je werktas, sleutelbos of je portemonnee ben je dus altijd op het spoor.

Overigens hebben we het bij bezittingen natuurlijk over voorwerpen, géén mensen (of huisdieren). Het is uiteraard niet de bedoeling dat je een ander gaat volgen. Ontdek je toch een AirTag die niet van jou is, maar is de eigenaar nergens te bekennen? Dan brengt je iPhone je hiervan op de hoogte, maakt de tracker geluid en kun je hem scannen. Veiligheid staat bij Apple dus vooralsnog op één.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de AirTag? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirTags
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar