Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Vind jij witte AirPods saai? Check dit gekleurde prototype!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
AirPods Prototype


Lees verder na de advertentie

De nieuwste generatie van de reguliere AirPods ligt sinds kort in de winkels. De AirPods 2021 hebben een vernieuwd design. Zijn er ook nieuwe kleurtjes? Nee: ze zijn nog net zo wit als voorheen. Er is nu een prototype van AirPods met een compleet andere look naar buiten gekomen!

Doorzichtige AirPods

Beetje bij beetje begint er (weer) wat meer kleur te komen in het assortiment van Apple. Herinner je je de iPad Air 2020 nog? Die verscheen in een reeks frisse kleurtjes. En de 24-inch iMac van eerder dit jaar is verkrijgbaar in diverse regenboogkleuren. De AirPods Max – Apple’s koptelefoon – is er ook in allerlei kleuren.


Misschien hoopte je op meer AirPods-kleuren, maar helaas. Het prototype hierboven laat nu een heel ander soort AirPod zien! Het gaat om reguliere AirPods van de eerste of de tweede generatie. De oorstukjes zelf zijn grotendeels wit, de steeltjes zijn semi-transparant, waardoor je de onderdelen kunt zien zitten.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Het prototype doet een beetje denken aan de iMacs van begin deze eeuw: die hadden een gekleurde behuizing, en ook daar schemerde de binnenkant doorheen. Het prototype doet overigens heel veel denken aan oordopjes waar eerder dit jaar een hype om ontstond: de Nothing Ear (1). Ook die zijn half doorzichtig, zoals je ziet op onderstaande afbeelding:

Nothing Ear 1

AirPods prototype: waar komt het vandaan?

Het prototype is nu in bezit van Apple-verzamelaar Giulio Zompetti, die nog veel meer zeldzame items in zijn collectie heeft. Het is geen photoshop, het gaat om echte AirPods. Heeft Apple ze zo ooit op de markt willen brengen? Waarschijnlijk niet. Ingenieurs gebruiken soms doorschijnende behuizingen om de binnenkant van het toestel met daarin alle onderdelen te kunnen zien – zonder het te moeten openen.

Gekleurde AirPods: iets voor jou?

Wat vind jij van gekleurde AirPods? Zoals bijvoorbeeld het bovenstaande semi-transparante ontwerp? Of juist een meer solide kleur, die bijvoorbeeld past bij je iPhone? Laat het ons weten via de reacties hieronder!