Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Je AirPods Pro upgraden naar usb-c? Dat wordt dan 109 euro

Auteur: Ward Edema
0 reacties
AirPods Pro usb-c oplaadcase

Apple heeft een losse usb-c oplaadcase uitgebracht voor de AirPods Pro – maar daar betaal je grof geld voor. Is hij dat waard?

Lees verder na de advertentie

AirPods Pro usb-c oplaadcase

De AirPods Pro 2 zijn al een tijdje beschikbaar – sinds september 2022 liggen ze in de winkels. Maar dit jaar kreeg hij een hele subtiele upgrade. De Lightning-aansluiting op de oplaadcase is namelijk vervangen door usb-c, zodat hij dezelfde oplaadpoort heeft als de nieuwe iPhone 15 (en iPads en Macs).

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Wie van deze upgrade gebruik wou maken, moest daarvoor een heel nieuw setje AirPods Pro 2 in huis halen. Maar daar komt nu verandering in. De usb-c oplaadcase is binnenkort namelijk ook los te koop. De prijs? € 109.

kooptip

Doen of laten?

Die prijs is nogal fors – al helemaal als je je bedenkt dat je op dit moment voor € 115 al een paar AirPods 2 in huis haalt (bij Bol.com). Als je per se je AirPods wilt kunnen opladen met dezelfde lader als je iPhone, is het een stuk goedkoper om een MagSafe-oplader in huis te halen. Deze klikt magnetisch vast op de oplaadcase van de AirPods Pro 2 en op de iPhone 12 en nieuwer, en heb je al vanaf € 37.

AirPods Pro 2 Black Friday 2023

Bovendien loop je met de losse usb-c oplaadcase nog steeds een beetje achter ten opzichte van de AirPods Pro 2 die nu in de winkels liggen. De versie met usb-c ondersteunt namelijk ook een supersnelle verbinding met de Apple Vision Pro. Deze functie ontbreekt op de originele AirPods Pro 2 – een nieuwe oplaadcase verandert daar niks aan.

AirPods usb-c oplaadcase kopen

De usb-c oplaadcase voor de AirPods Pro 2 ligt vanaf januari in de winkels. Hij is ook al te bestellen via de online Apple Store – hij wordt dan in januari geleverd. De oplaadcase is nog niet verschenen bij andere (web)winkels.