Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

‘Nieuwe AirPods Pro verkrijgbaar in twee maten’

Auteur: Laura Grootaarts
2 reacties
AirPods Pro


Lees verder na de advertentie

Begin deze maand verscheen de AirPods Max-koptelefoon, maar Apple zit nu bepaald niet stil. Volgend jaar moet er een nieuwe versie van de AirPods Pro verschijnen, en heel misschien komt die in twee maten.

AirPods Pro: twee maten om uit te kiezen

De AirPods Pro zijn de wat geavanceerdere oordopjes van Apple, met onder meer actieve ruisonderdrukking en een Transparantie-modus. Ze verschenen eind 2019 en het wordt inmiddels tijd voor een tweede generatie. Het Twitter-account Mr·white heeft nu foto’s van componenten van die nieuwe AirPods Pro gepubliceerd.


kooptip

Op de foto’s zijn kabeltjes te zien met een verschillende lengte, en dat leidt tot speculaties over het formaat van de AirPods Pro. Het zou kunnen betekenen dat de AirPods Pro 2 straks in twee maten wordt aangeboden. Verder is in de tweet een document te zien waarin staat dat de AirPods Pro zijn uitgerust met een W2-chip. White heeft het overigens over ‘nog steeds een W2-chip’, terwijl de huidige AirPods een H1-chip hebben. Beetje slordig.

Ander design voor de AirPods Pro 2

Het is de eerste keer dat we dit gerucht horen, neem het maar met een flinke korrel zout. We zien bovendien op dit moment de toegevoegde waarde van twee verschillende maten niet, omdat je met verwisselbare oortips de AirPods Pro al goed passend kunt maken.

Overigens zijn er wel andere en meer geloofwaardige geruchten over een nieuw design voor de AirPods Pro 2. De eerste generatie heeft stokjes die een stuk korter zijn dan die van de reguliere AirPods, bij de volgende generatie zouden de stokjes helemaal achterwege blijven. Alleen de dopjes blijven dan nog over. De nieuwe versie van de reguliere AirPods zou dan weer de looks krijgen van de huidige AirPods Pro. Ook van de reguliere AirPods verwachten we dat ze in 2021 verschijnen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!