Terug naar ‘Nieuwe AirPods Pro verkrijgbaar in twee maten’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nieuwe AirPods Pro verkrijgbaar in twee maten’

Door Laura Grootaarts30 december 2020 11:212 min. leestijd2

Begin deze maand verscheen de AirPods Max-koptelefoon, maar Apple zit nu bepaald niet stil. Volgend jaar moet er een nieuwe versie van de AirPods Pro verschijnen, en heel misschien komt die in twee maten.

AirPods Pro

AirPods Pro: twee maten om uit te kiezen

De AirPods Pro zijn de wat geavanceerdere oordopjes van Apple, met onder meer actieve ruisonderdrukking en een Transparantie-modus. Ze verschenen eind 2019 en het wordt inmiddels tijd voor een tweede generatie. Het Twitter-account Mr·white heeft nu foto’s van componenten van die nieuwe AirPods Pro gepubliceerd.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Op de foto’s zijn kabeltjes te zien met een verschillende lengte, en dat leidt tot speculaties over het formaat van de AirPods Pro. Het zou kunnen betekenen dat de AirPods Pro 2 straks in twee maten wordt aangeboden. Verder is in de tweet een document te zien waarin staat dat de AirPods Pro zijn uitgerust met een W2-chip. White heeft het overigens over ‘nog steeds een W2-chip’, terwijl de huidige AirPods een H1-chip hebben. Beetje slordig.

Ander design voor de AirPods Pro 2

Het is de eerste keer dat we dit gerucht horen, neem het maar met een flinke korrel zout. We zien bovendien op dit moment de toegevoegde waarde van twee verschillende maten niet, omdat je met verwisselbare oortips de AirPods Pro al goed passend kunt maken.

Overigens zijn er wel andere en meer geloofwaardige geruchten over een nieuw design voor de AirPods Pro 2. De eerste generatie heeft stokjes die een stuk korter zijn dan die van de reguliere AirPods, bij de volgende generatie zouden de stokjes helemaal achterwege blijven. Alleen de dopjes blijven dan nog over. De nieuwe versie van de reguliere AirPods zou dan weer de looks krijgen van de huidige AirPods Pro. Ook van de reguliere AirPods verwachten we dat ze in 2021 verschijnen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods Pro
Bekijk dit dossier

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
John Smit
Lezer
John Smit

Hé iCreate, Leuk dat jullie mijn foto voor jullie artikel hebben gebruikt! Het was echt een verrassing mijn foto op jullie website te zien.