Terug naar ‘AirPods Pro 2 release later dan gedacht’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘AirPods Pro 2 release later dan gedacht’

Door Laura Grootaarts8 december 2021 11:222 min. leestijd0

Volgend jaar verschijnen de AirPods Pro 2, maar je moet nog wel even geduld hebben. Volgens de zeer betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo ligt de tweede generatie AirPods Pro pas in het laatste kwartaal van 2022 in de winkels.

AirPods Pro 2 concept

De eerste generatie van de AirPods Pro verscheen in 2019, dus het wordt zo langzamerhand tijd voor een opvolger. Dat deze in 2022 verschijnt, werd al langer gedacht. Dat de AirPods Pro 2 release-datum pas zo laat in het jaar is, is wél een verrassing. Tot nu toe werd steeds aan het tweede of derde kwartaal van 2022 gedacht.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

AirPods Pro 2 release: nieuw design en meer

De AirPods Pro 2 krijgen waarschijnlijk een compleet nieuw design. De grootste verandering zijn de steeltjes: die verdwijnen straks helemaal. Je houdt dan nog alleen maar de dopjes die je in je oren steekt over. Ze zijn dan te vergelijken met bijvoorbeeld de Beats Fit Pro (Beats is een submerk van Apple).

De AirPods Pro zijn Apple’s meest geavanceerde versie van de AirPods, met premium functies. Momenteel zijn dat onder meer ruisonderdrukking en een persoonlijke pasvorm – de AirPods Pro hebben verwisselbare oorkussentjes in drie maten. De tweede generatie van de AirPods Pro krijgt er enkele nieuwe functies bij. Zo zijn er geruchten over nieuwe ingebouwde sensoren die bij de AirPods Pro 2 fitness-tracking mogelijk maken. Ook wordt er een nieuw chip verwacht, die de connectiviteit met apparaten zou verbeteren. Natuurlijk blijven ook de oudere Pro-functies gewoon aanwezig.

Nieuwe AirPods 3 in de winkels

Onlangs bracht Apple overigens nog een nieuwe versie van de ‘gewone’ AirPods uit. Het gaat om de derde generatie van de reguliere AirPods. Deze hebben een nieuw design, een beter geluid en een hogere waterbestendigheid. Al met al zijn de gewone AirPods hierdoor behoorlijk toegegroeid naar de eerste generatie AirPods Pro – hoewel ze bijvoorbeeld ruisonderdrukking moeten missen. De hoogste tijd dus dat Apple de AirPods Pro weer wat meer onderscheidend maakt.

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!

Bron: MacRumors

 

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods Pro
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar