Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘AirPods Pro 2 release later dan gedacht’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
AirPods Pro 2 concept


Lees verder na de advertentie

Volgend jaar verschijnen de AirPods Pro 2, maar je moet nog wel even geduld hebben. Volgens de zeer betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo ligt de tweede generatie AirPods Pro pas in het laatste kwartaal van 2022 in de winkels.

De eerste generatie van de AirPods Pro verscheen in 2019, dus het wordt zo langzamerhand tijd voor een opvolger. Dat deze in 2022 verschijnt, werd al langer gedacht. Dat de AirPods Pro 2 release-datum pas zo laat in het jaar is, is wél een verrassing. Tot nu toe werd steeds aan het tweede of derde kwartaal van 2022 gedacht.

AirPods Pro 2 release: nieuw design en meer

De AirPods Pro 2 krijgen waarschijnlijk een compleet nieuw design. De grootste verandering zijn de steeltjes: die verdwijnen straks helemaal. Je houdt dan nog alleen maar de dopjes die je in je oren steekt over. Ze zijn dan te vergelijken met bijvoorbeeld de Beats Fit Pro (Beats is een submerk van Apple).

De AirPods Pro zijn Apple’s meest geavanceerde versie van de AirPods, met premium functies. Momenteel zijn dat onder meer ruisonderdrukking en een persoonlijke pasvorm – de AirPods Pro hebben verwisselbare oorkussentjes in drie maten. De tweede generatie van de AirPods Pro krijgt er enkele nieuwe functies bij. Zo zijn er geruchten over nieuwe ingebouwde sensoren die bij de AirPods Pro 2 fitness-tracking mogelijk maken. Ook wordt er een nieuw chip verwacht, die de connectiviteit met apparaten zou verbeteren. Natuurlijk blijven ook de oudere Pro-functies gewoon aanwezig.

Nieuwe AirPods 3 in de winkels


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Onlangs bracht Apple overigens nog een nieuwe versie van de ‘gewone’ AirPods uit. Het gaat om de derde generatie van de reguliere AirPods. Deze hebben een nieuw design, een beter geluid en een hogere waterbestendigheid. Al met al zijn de gewone AirPods hierdoor behoorlijk toegegroeid naar de eerste generatie AirPods Pro – hoewel ze bijvoorbeeld ruisonderdrukking moeten missen. De hoogste tijd dus dat Apple de AirPods Pro weer wat meer onderscheidend maakt.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors