Terug naar ‘AirPods Pro 2 verschijnen tweede helft van dit jaar’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘AirPods Pro 2 verschijnen tweede helft van dit jaar’

Door Laura Grootaarts7 april 2022 09:472 min. leestijd0

Er komt een nieuwe generatie AirPods Pro aan. In de tweede helft van het jaar moeten ze in de winkels liggen, zo claimt Apple-analist Ming-Chi Kuo op Twitter. De AirPods Pro 2 zijn de geavanceerde versie van Apple’s oortjes, met actieve ruisonderdrukking. Opmerkelijk: Apple kiest dit keer voor een andere verkoopstrategie.

AirPods Pro 2 concept

Tweede generatie AirPods Pro verwacht

Vorig jaar bracht Apple de derde generatie van de gewone AirPods uit. Apple hield de tweede generatie ook gewoon in het assortiment, als voordelige optie. Bij iPhones kiest Apple voor dezelfde aanpak: de versie van het jaar daarvoor blijft beschikbaar voor een lagere prijs. Maar bij de de AirPods Pro kiest Apple voor een andere strategie, zo zegt Kuo.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De huidige AirPods Pro liggen sinds eind 2019 in de winkels. Maar als straks de nieuwe Pro-versie uit is, verdwijnen ze mogelijk direct uit het assortiment van Apple. Want Apple’s aanpak zoals bij de gewone AirPods was niet echt een succes. Of beter gezegd: het was een te groot succes – de oude AirPods gingen als warme broodjes over de toonbank.

Oude AirPods een te groot succes

Kuo zei ook dat de vraag naar de gewone AirPods van de derde generatie ‘aanzienlijk zwakker’ is dan die naar de AirPods van de tweede generatie. Apple heeft zijn orders voor de derde generatie AirPods bij leveranciers in het tweede tot derde kwartaal van dit jaar met ten minste 30% teruggebracht. Die fout wil Apple met de AirPods Pro 2 niet opnieuw maken.

AirPods Pro 2: wat is er nieuw?

Over de nieuwe functies van de AirPods Pro wordt al lange tijd gespeculeerd. Mogelijk krijgt de nieuwe generatie AirPods Pro bewegingssensoren voor fitnesstracking. Een vernieuwde chip zou bijdragen aan een betere audiokwaliteit. Het oplaaddoosje kun je voortaan ‘pingen’ als je je Pods kwijt bent. Ook het design gaat op de schop: de steeltjes zouden helemaal verdwijnen.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

 

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods Pro
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar