Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

AirPods Pro 2 goedkoper dan óóit: tot 50 euro korting

Auteur: Ward Edema
1 reacties
AirPods Pro 2 korting


Lees verder na de advertentie

Zat je te wachten op AirPods Pro 2 met korting? Dan is nu je moment: de oortjes zijn tot € 50 goedkoper! Hier vind je de deal.

AirPods Pro 2

De AirPods Pro 2 zijn Apple’s beste draadloze oortjes tot nu toe. Ze hebben een vernieuwde H2-chip, sterk verbeterde ruisonderdrukking, touch-bediening voor het wijzigen van het volume, en een flink verbeterde sound. Ook hebben ze een nieuwe case, die nu ook opgeladen kan worden met een Apple Watch-oplader, en gevonden kan worden via Zoek mijn.

Maar met al die upgrades kwam er ook een prijsverhoging. Waar de originele AirPods Pro nog € 279 kostten – en vaak voor veel minder te krijgen waren bij de meeste winkels – vraagt Apple voor de AirPods Pro 2 maar liefst € 299.

AirPods Pro 2 korting

Nu zien we echter voor het eerst grote kortingen voor de AirPods Pro 2, waardoor de prijs nu zelfs onder die van zijn voorganger duikt. Bij maar liefst drie Nederlandse webshops zijn de oortjes nu € 40 goedkoper:


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Bij de Duitse versie van Amazon zijn de oortjes nóg goedkoper. Daar heb je ze met maar liefst € 50(!) korting. Daar komt wel € 3,49 aan verzendkosten bij – tenzij je in België woont, dan worden de AirPods gratis verzonden.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!