Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Alle AirPods ook na Prime Day flink goedkoper: dit zijn de prijzen

Auteur: Ward Edema
0 reacties
AirPods Pro 2 korting


Lees verder na de advertentie

Interesse in een paar AirPods? Alle modellen van Apple’s oortjes zijn ook na Prime Day nog steeds flink goedkoper: AirPods 2, AirPods 3 én AirPods Pro 2. Hier vind je de deal.

AirPods korting

AirPods zijn bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Hoewel Apple’s oortjes eerst nog vergeleken werden met het kopstukje van een elektrische tandenborstel, hebben mensen het witte steeltje inmiddels meer dan omarmd.

Maar misschien behoor jij nog niet tot die groep. Of zijn je AirPods toe aan vervanging. Of wil je een paar scoren voor je partner of kind. In dat geval zijn er nu mooie kortingen op (bijna) alle huidige modellen van de AirPods.

AirPods Prime Day

Voor Prime Day heeft Amazon namelijk flink uitgepakt wat betreft AirPods, en ook nu – de dagen na Prime Day – zijn de prijzen nog laag. Daardoor bespaar je tot maar liefst 55 euro op een paar. Dit zijn de deals:


kooptip

Om gebruik te maken van de huidige kortingen, heb je géén abonnement nodig op Amazon Prime. Wel krijg je er doorgaans snellere bezorging mee: gelukkig kun je Prime ook 30 dagen gratis proberen! Voor de AirPods Max gelden helaas geen kortingen.

Lees je in

Wil je voordat je een paar AirPods aanschaft je even inlezen? Dan ben je bij iCreate op de juiste plek. Zo hebben wij uitgebreide dossiers over de AirPods 2, AirPods 3 en AirPods Pro 2, en houden we het laatste nieuws voor je bij over Apple’s oortjes.

Wil je ook in de toekomst het laatste nieuws over AirPods en alles wat met Apple te maken heeft in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!