Terug naar Alle AirPods ook na Prime Day flink goedkoper: dit zijn de prijzen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Alle AirPods ook na Prime Day flink goedkoper: dit zijn de prijzen

Door Ward Edema13 juli 2023 09:242 min. leestijd0

Interesse in een paar AirPods? Alle modellen van Apple’s oortjes zijn ook na Prime Day nog steeds flink goedkoper: AirPods 2, AirPods 3 én AirPods Pro 2. Hier vind je de deal.

AirPods Pro 2 korting

AirPods korting

AirPods zijn bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Hoewel Apple’s oortjes eerst nog vergeleken werden met het kopstukje van een elektrische tandenborstel, hebben mensen het witte steeltje inmiddels meer dan omarmd.

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Maximaal voordeel als je thuis al internet van Odido hebt

Maar misschien behoor jij nog niet tot die groep. Of zijn je AirPods toe aan vervanging. Of wil je een paar scoren voor je partner of kind. In dat geval zijn er nu mooie kortingen op (bijna) alle huidige modellen van de AirPods.

AirPods Prime Day

Voor Prime Day heeft Amazon namelijk flink uitgepakt wat betreft AirPods, en ook nu – de dagen na Prime Day – zijn de prijzen nog laag. Daardoor bespaar je tot maar liefst 55 euro op een paar. Dit zijn de deals:

Om gebruik te maken van de huidige kortingen, heb je géén abonnement nodig op Amazon Prime. Wel krijg je er doorgaans snellere bezorging mee: gelukkig kun je Prime ook 30 dagen gratis proberen! Voor de AirPods Max gelden helaas geen kortingen.

Lees je in

Wil je voordat je een paar AirPods aanschaft je even inlezen? Dan ben je bij iCreate op de juiste plek. Zo hebben wij uitgebreide dossiers over de AirPods 2, AirPods 3 en AirPods Pro 2, en houden we het laatste nieuws voor je bij over Apple’s oortjes.

Wil je ook in de toekomst het laatste nieuws over AirPods en alles wat met Apple te maken heeft in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar