Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘Nieuwe AirPods 3 krijgen noise cancelling en verschijnen dit jaar nog’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
AirPods


Lees verder na de advertentie

Heb je net na veel wikken en wegen de nieuwe AirPods gekocht? Amper een maand na het verschijnen van de tweede generatie, zijn er al volop geruchten over de AirPods 3.

AirPods 2

AirPods 3 noise cancelling

De huidige AirPods laten vrijwel alle geluiden door, maar volgens Digitimes gaat daar met de derde generatie AirPods verandering in komen. De AirPods 3 krijgen als belangrijkste nieuwe functie noise cancelling. De fabrieken die de onderdelen voor de huidige AirPods leveren, zouden er al aan werken.

Niet één, maar twee nieuwe AirPods-modellen

Maar het blijft niet bij alleen het bovenstaande gerucht. Vandaag kwam ook Apple-analist Ming-Chi Kuo met nieuws over de AirPods 3. Hij verwacht dat er niet één, maar twee nieuwe AirPods-modellen aan zitten te komen.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Een van de twee varianten gaat vooral lijken op de huidige AirPods, in zowel uiterlijk als prijs. Over wat er dan precies nieuw aan is, blijft Kuo vaag. Het andere model zou echter voor het eerst een compleet ander ontwerp krijgen. Dat sluit uitstekend aan bij het eerder gerucht, want voor noise cancelling is een ander ontwerp nodig. Onder meer omdat er dan meer energie en dus een grotere accu nodig is. Eerder waren er ook al geruchten over zwarte AirPods; misschien dat het er bij de derde generatie dan eindelijk van gaat komen.

Snelle release?

Mogelijk liggen de AirPods 3 al voor het einde van dit jaar in de winkels, zegt Digitimes. Kuo heeft het over eind 2019 of begin 2020 . De AirPods 3 zijn daarmee niet snel: de AirPods 2 waren langzaam. Die hadden eigenlijk al in september vorig jaar moeten verschijnen, tegelijkertijd met Apple’s oplaadmat AirPower. Die heeft Apple uiteindelijk vanwege technische problemen geannuleerd. Vandaar dat de releases nu misschien slechts een halfjaar van elkaar verwijderd zijn.

AirPods 2 nog maar net in de winkels

De meest recente AirPods, de AirPods 2, zijn eind vorige maand verschenen. Nieuw is dat ze een verbeterde chip hebben en ‘Hé Siri’ ondersteunen. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder draadloos oplaadbaar hoesje.

Bron: Digitimes en MacRumors

Op de hoogte blijven van het nieuws rondom de AirPods? Lees dan onze nieuwsbrief!

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!