Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Zo goedkoop waren de AirPods 3 nog nooit

Auteur: Ward Edema
0 reacties
AirPods 3 goedkoopst


Lees verder na de advertentie

De nieuwste AirPods 3 zijn nu een paar maanden te koop, en we zien de prijs nu al behoorlijk zakken: hier is hij het goedkoopst!

AirPods 3 features

De derde generatie AirPods zijn behoorlijk verbeterd ten opzichte van hun voorgangers. Ze hebben een langere accuduur, en een veel beter geluid met een diepere bas.

Ook hebben de AirPods 3 allerlei nieuwe functies. Zo ondersteunen ze nu ruimtelijke audio, waardoor muziek en films met Dolby Atmos klinken alsof ze om je heen gebeuren. Ook zijn de oortjes aangesloten op het Zoek Mijn-netwerk, waardoor je ze altijd terug kunt vinden op de kaart als je ze verliest.

AirPods 3 goedkoopst

De AirPods 3 zijn nu flink afgeprijsd. Dit is de laagste prijs op dit moment:

En de AirPods 2 dan?


kooptip

De AirPods 2 zijn sinds de komst van de derde generatie AirPods ook steeds goedkoper geworden. De AirPods 2 missen dan wel ruimtelijke audio en Zoek Mijn, maar ze zijn wel een stuk goedkoper.

Je krijgt nog steeds het gemak van het automatisch koppelen met al je Apple-apparaten, het opladen met de oplaadcase, en goede geïntegreerde microfoons voor hands-free bellen. Voor wie nog nooit eerder AirPods heeft gehad, blijft dit een geweldig paar oortjes.

De AirPods 2 zijn nog bijna net zo goedkoop als tijdens Black Friday. Dit is momenteel de laagste prijs:

Meer deals

Wil je op de hoogte gehouden worden van andere goede deals, en het laatste nieuws rondom Apple? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!