Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

De AH Moestuintjes zijn er weer: met de app wordt je oogst wél een succes

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
AH moestuintje app


Lees verder na de advertentie

Vanaf vandaag is het moestuinseizoen weer geopend! Oké, je zou het niet zeggen als je naar buiten kijkt en we raden je niet aan om je cherrytomaatjes buiten in de tuin te planten. Maar je kunt nu voor de vierde keer moestuintjes sparen bij Albert Heijn, en ter gelegenheid daarvan is de AH Moestuintje-app weer bijgewerkt.

AH moestuintjes 2018 app

De komende paar weken kun je bij de Albert Heijn weer moestuintjes sparen. In voorgaande jaren waren dat er altijd wel een stuk of twintig, dit jaar zijn het de slechts vijf favorieten van de AH-klanten: cherrytomaat, radijs, wortel, komkommer en zonnebloem. Oftewel, de plantjes waarmee je de minste brokken kunt maken.

Mocht je nou echt geen groene vingers hebben, dan helpt de AH moestuintje-app je uit de brand. De app geeft je allerlei tips over je moestuintjes en loodst je stap voor stap door het proces van het zaaien, verpotten en oogsten van je plantjes. Zet je de meldingen aan, dan krijg je keurig op tijd een reminder dat je je tuintje moet verzorgen. Er zijn dagelijkse en periodieke taken, en zo voorkom je dat je die vergeet.

Willen je moestuintjes toch niet zo best groeien? Dan kun je via de app en Facebook ‘Eerste hulp bij moestuinieren’ vragen. Over Facebook gesproken: je kunt in de app foto’s maken van de progressie van de moestuintjes en die dan delen via social media.

AH Moestuintje-app downloaden


kooptip

Tot 11 maart kun je de moestuintjes bij Albert Heijn sparen. De actie duurt dit jaar minder lang omdat er veel minder tuintjes zijn om te sparen. Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvang je één AH Moestuintje. De app AH Moestuintje is gratis te downloaden in de App Store.