Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Adobe Lightroom-app voortaan gratis

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Adobe heeft ervoor gezorgd dat de Lightroom-apps voor de iPad en de iPhone voortaan gratis te gebruiken zijn. Voorheen was het een vereiste dat je over een licentie voor de desktop-versie van Adobe Photoshop Lighroom beschikte, of dat je een Creative Cloud-fotografielidmaatschap had.

Alles voor je foto’s in Adobe Lightroom

Met Adobe Lighroom kun je al je foto’s uitgebreid bewerken, organiseren en delen. De Lighroom-apps voor de iPad en de iPhone zijn tot nu toe altijd al gratis te downloaden geweest in de App Store. Maar zonder het abonnement of de licentie was de pret na dertig dagen al voorbij, want dan kwam het gratis Creative Cloud-abonnement ten einde. Die beperking is inmiddels opgeheven.

Lightroom-app is verbeterd

De Lightroom-apps zijn met de laatste update niet alleen gratis in gebruik geworden, ze bevatten ook een flink aantal verbeteringen. Zo is er voortaan een in-app camera en kun je je fotocollectie nog sneller doorzoeken. Ook werkt de app beter en sneller samen met de nieuwe Adobe-app Photoshop Fix. Zo wordt foto’s retoucheren nog gemakkelijker.


kooptip