Terug naar 5 Amazon koopjes voor de Apple-liefhebber
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

5 Amazon koopjes voor de Apple-liefhebber

Door Koen van Ekeren11 maart 2020 10:083 min. leestijd1

Het zal je niet ontgaan zijn: internetreus Amazon is nu ook in Nederland. Om alvast veel Nederlanders over de streep te trekken, liggen veel producten voor stuntprijzen in de schappen. Helaas (nog) geen Amazon Apple producten zoals iPhones, Macs en iPads, maar er zijn wel andere elektronicaproducten die voor de Apple-liefhebber interessant zijn.

Amazon Apple producten

Amazon is de grootste webwinkel ter wereld en stormt Nederland binnen met 100 miljoen producten. Op het gebied van elektronica valt het aanbod helaas nog tegen. Toch kwamen we er al wat enkele interessante producten tegen, met scherpe prijzen.

1. Nuki Combo 2.0

Nuki Smart Lock

De iPhone 13 Mini nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €12,50 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

Een van onze favoriete slimme sloten is de Nuki Combo 2.0. Bij concurrerende webwinkels kost de smart lock ruim driehonderd euro, maar het Nederlandse Amazon vraagt er € 288,55 voor. Ideaal is dat je je slot niet hoeft te vervangen: je plakt het apparaatje gewoon op de bestaande cilinder. Dankzij de bridge ben je ook op afstand in staat om het slot te openen of sluiten – zelfs als je op vakantie bent. De meegeleverde deursensor controleert of de deur goed in het slot is gevallen.

2. Fujifilm Instax Mini 9

Fujifilm Instax mini

Onze iPhone-foto’s slaan we digitaal op, maar het heeft nog steeds zijn charme om de mooie momenten op papier te hebben. Met deze populaire polaroid van Fujifilm worden de foto’s direct afgedrukt. De plaatjes zijn 62 x 46 mm groot en de camera heeft vier belichtingsinstellingen, een ingebouwde flitser en een close-up opzetlens. Voor € 37,99 is hij van jou.

3. Fire TV Stick 2

Amazon Fire TV

Na de start van Amazon.nl is de Fire TV Stick voor het eerst in ons land verkrijgbaar, die € 39,99 kost. Je kunt het media-apparaat vergelijken met een Apple TV. Je steekt de stick in de HDMI-poort van je televisie, waarna je allerlei video’s kunt streamen. Bovendien is het mogelijk om apps te installeren, waaronder de TV-app van Apple. Jammer is wel dat de Fire TV Stick nog geen Nederlandse menunavigatie ondersteunt.

4. Samsung Galaxy Buds

Avanca Minim True Wireless

Wij zijn helemaal weg van de AirPods van Apple. Maar misschien vind je ze te duur. Of staat het tandenborstelkopjes-achtige ontwerp je niet aan. Of wil je ze in het zwart. Dan kun je uitwijken naar de Samsung Galaxy Buds, die Amazon een ‘launch aanbieding’ meegeeft: € 89,99. De oortjes wegen 6 gram, gaan 6 uur mee op een lading en zijn ook te koppelen met een iPhone.

5. Fitbit Versa 2

Fitbit Versa 2

Dit horloge heeft érg veel weg van het slimme klokje van Apple, maar is een Fitbit met Apple Watch-achtige ontwerpelementen: de Fitbit Versa 2. Het fitnesshorloge helpt je gezonder te blijven. Amazon doet hem weg voor een speciale launch prijs van € 149,99. Daarmee is het slimme horloge aanzienlijk goedkoper dan een Apple Watch. Op veel punten doet hij er ook voor onder, maar de Fitbit Versa 2 heeft wel iets dat de Apple Watch niet heeft: een ingebouwde slaaptracker.

De iPhone 14 nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €12,50 korting per maand!

• €96 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Chris Laarman
Lezer
Chris Laarman

Uiteraard kun je ook kijken bij Amazon.de, zelfs in het Nederlands. De prijzen zouden er lager kunnen zijn, met name voor Apple. Wees echter bedacht op de aard van Amazon: een marktplaats voor verkopers, waarbij de marktmeester ook voor eigen rekening handelt (en sowieso met de eer wil strijken). Zodoende kunnen er verschillende prijzen voor een product zijn, er kunnen verschillende verzendkosten berekend worden (ook als er “gratis” vermeld wordt), en ik heb anderzijds ook wel eens onverklaarbare kortingen gekregen. Noten: (1) Duitse toetsenborden zijn daar de regel. Ze wijken nogal af van Nederlandse en Engelse. Voor tienvingers-blind kloppers waarschijnlijk… Lees meer »