Terug naar 6 tips: zo krijg je de iPhone 2023 als eerste in handen (Adv)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

6 tips: zo krijg je de iPhone 2023 als eerste in handen (Adv)

Door Redactie iCreate5 september 2023 14:373 min. leestijd

Op dinsdag 12 september vindt Apple’s Wonderlust-event plaats! Dan verwachten we de onthulling van de nieuwe iPhone van 2023, de opvolger van de iPhone 14. Zoals altijd zullen de levertijden snel oplopen, dus als je een van de eersten wilt zijn om de nieuwe iPhone van 2023 (we denken de iPhone 15) in huis te halen, is het nu al het moment om je voor te bereiden.

Vier iPhone 15-modellen

Er zijn vier iPhone 15-modellen, de ‘gewone’ 15, de 15 Plus, de 15 Pro en de 15 Pro Max (of misschien Ultra?) dus over die keuze moet je alvast nadenken – maar daarmee ben je er nog niet. Er zijn nog meer zaken waar je rekening mee moet houden, daar wil je niet pas over na gaan denken als je de iPhone wilt gaan kopen want dan ben je al te laat. Bereid je hierop voor: dit zijn alvast 6 handige tips om ervoor te zorgen dat je er snel bij bent.

Amac nieuwe iPhone 2023

1) Kom langs in de winkel

Heb je de mogelijkheid om op de pre-order dag naar een Amac-winkel te komen? Maak er gebruik van! De Amac-medewerkers kunnen je bestelling direct in het systeem plaatsen, waardoor je de nieuwe iPhone vaak eerder in handen hebt. Met 50 Amac-filialen in Nederland is er sowieso ook een bij jou in de buurt: ontdek waar alle Amac-winkels zijn en bereid je voor op een vroege reservering.

Ontdek waar alle Amac-winkels zitten

2) Ruil je huidige telefoon in

Laat je oude smartphone geen stof happen, maar ruil hem in voor extra voordeel! Voordat je de sprong maakt naar de nieuwste iPhone, is het handig om te weten wat je voor je oude iPhone kunt krijgen. Check jouw inruilvoordeel: ontdek de inruilwaarde die Amac biedt voor jouw oude toestel en maak een weloverwogen beslissing.

Ontdek de inruilwaarde die Amac biedt

3) Verzeker je nieuwe iPhone

Een barst in je scherm, vochtschade – een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig kun je je iPhone verzekeren. Denk vooruit en overweeg welke verzekering het beste bij jouw nieuwe aanwinst past. In elke Amac-winkel staan medewerkers klaar om je te adviseren over de juiste verzekeringsopties.

Meer informatie over verzekeren

4) Laat een screenprotector plakken

Ondanks dat het iPhone-scherm best wel krasbestendige is, kan het in de alledaagse hectiek gebeuren dat er bijvoorbeeld een sleutel in je broekzak een flinke kras veroorzaakt. Overweeg daarom bij voorbaat al of je een screenprotector wilt aanschaffen. Bij Amac hebben ze speciale apparatuur waarmee een Apple-expert een screenprotector naadloos kan aanbrengen. Als er ooit een krasje ontstaat, is het veel goedkoper om de protector te vervangen dan het hele scherm.

5) Hoe zet je je gegevens over?

Je huidige iPhone staat vol kostbare foto’s, documenten en allerlei gegevens. Je waardevolle gegevens veilig overzetten naar je nieuwe iPhone? Dat kan ook bij Amac met de handige overzetservice. Ontdek meer over de deze service van Amac en zorg ervoor dat je al je belangrijke informatie behoudt. Gemakkelijker dan dit wordt het niet.

Ontdek meer over de overzetservice van Amac

6) Kies nu al het juiste hoesje

Weet je al welk hoesje je wilt voor je nieuwe iPhone? Je kunt het hoesje direct mee bestellen tijdens je pre-order. Op die manier ben je er zeker van dat je kostbare bezit vanaf dag één goed beschermd is en kun je hem meteen in gebruik nemen zonder bang te hoeven zijn voor krassen of valschade.

Bestel nu je hoesje

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden