Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

6 iPhone-apps en leuke ideeën voor Sinterklaas

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
ideeën voor Sinterklaas


Lees verder na de advertentie

Sinterklaasavond staat voor de deur. Aanstaande dinsdag komt de markante man met lange baard weer cadeautjes brengen. Om zoveel mogelijk uit het Sinterklaasfeest te halen, zetten we zes leuke ideeën voor Sinterklaas op een rij.

Bellen met Sinterklaas

Dag, Sinterklaasje

Met de app Bellen met Sinterklaas kan je zoon of dochter contact zoeken met Sinterklaas. Hij of zij kan bijvoorbeeld het verlanglijstje inspreken op de voicemail van de goedheiligman. Of nog leuker: laat Sinterklaas je kroost opbellen. Eerst voer je informatie in, zoals de leeftijd, geslacht, hobby’s en wanneer Sint het beste kan bellen. Daarna belt Sinterklaas op het gewenste moment en volgt er een bijzonder leuk telefoongesprek, waarin Sinterklaas wel érg veel blijkt te weten van je zoon- of dochterlief.

Sinterklaasfilms op Netflix

Sinterklaas op Netflix


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Met een leuke sinterklaasfilm kom je helemaal in de pakjesavondsferen. Ben je abonnee van Netflix? Dan heb je de keuze uit tien films. De meest recente is de thriller Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot. Het sinterklaasfeest komt in gevaar wanneer een boef het feest bedreigt. Lukt het Sinterklaas en zijn Pieten om de boel te redden?

Sinterklaas op Spotify

Sinterklaas spotify

Geen pakjesavond zonder sinterklaasliedjes. Met de playlist die het AD samenstelde ben je de hele avond zoet met de leukste sinterklaasliedjes. De afspeellijst is 52 nummers rijk en bevat klassiekers als ‘Zie ginds komt de stoomboot’ en ‘Zie de maan schijnt door de bomen’, maar ook nummers die je waarschijnlijk voor het eerst hoort draaien.

iPhone X-surprise

iPhone X surprise

Heb je het lootje van een iPhone-liefhebber getrokken? Vouw dan je eigen iPhone X surprise met een bouwplaat. Klik in het artikel op de pdf om deze te openen en print hem op stevig papier uit. Vervolgens is het een koud kunstje: knip de voor en achterkant uit en vouw je iPhone X-surprise in elkaar. Hierin kun je nog een klein cadeautje stoppen, zoals een chocoladeletter. Succes!

Sinterklaas stickers

App je veel met iMessage? Dan is het wellicht leuk om de fraaie interactieve sinterklaasstickers van Hanneke van der Meer te downloaden. Van der Meer is bekend van verschillende prentenboeken en maakte stickers van Sinterklaas, Amerigo, de stoomboot, Pieten en meer. Voor €0,49 zijn de stickers verkrijgbaar in de App Store.

Red Sinterklaas

Ook kwamen we een leuk spelletje tegen in de App Store: Red Sinterklaas. In de game bezorg je pakjes aan de kinderen, waarna je wandelt richting het kasteel van Sinterklaas. Klinkt simpel, maar er liggen heel wat obstakels op de daken …