Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
nieuws

5 tips om de mooiste zomerfoto’s in huis te halen (ADV)

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Vind jij het leuk om jouw interieur een persoonlijke touch te geven? Er is niets leuker dan je interieur laten matchen met jouw favoriete foto’s. Wat dacht je van een prachtige wanddecoratie aan de muur als echte eyecatcher of een uniek fotoboek voor op de koffietafel. Maak deze zomer indrukwekkende foto’s en laat ze afdrukken op wanddecoratie of in een fotoboek van Profotonet. Zo houd je dat vakantiegevoel het hele jaar door vast én geef je jouw interieur een boost!

Misschien staat je iPhone of Mac-schijf al helemaal vol met foto’s van prachtige landschappen, unieke urban locaties en gezellige vakantiekiekjes van eerdere reizen. Dan heb je in no-time een leuk beeld gevonden om te laten afdrukken. Of zijn jouw favoriete foto’s nog helemaal niet geschoten? Wij delen vijf tips om je op weg te helpen voor prachtige zomerfoto’s en wat je ermee kan doen!

1. Voorbereiding is key

Bedenk alvast van tevoren wat voor soort foto’s en welke tinten mooi kunnen staan bij de kleuren van je interieur. En bekijk alvast thuis welke locaties je echt moet bezoeken tijdens je reis voor unieke beelden. Maak vervolgens tijdens je zomer ook écht tijd vrij voor het fotograferen. Plan een dag voor jezelf en je camera en ga eropuit. Na één dag fotograferen heb je vast al een goed begin van een prachtige serie aan foto’s, die je bijvoorbeeld kan bewaren in een fotoboek.

Om een echte eyecatcher te fotograferen kun je bijvoorbeeld op pad gaan met de zonsopkomst of de zonsondergang. Bij het perfecte tijdstip heb je dan het Golden Hour. Hier heb je meer indirecte zonlicht, waardoor het licht meer rood en zachter is. Dit geeft prachtige landschappen met bijzondere lucht. Of check wanneer het eb en vloed is voor een indrukwekkende dronefoto van een tropische zee.

2. De zon in de rug… of toch niet?


kooptip


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Wil je een unieke en artistieke foto van je geliefden voor in huis? Je kunt ervoor kiezen om de zon in de rug te hebben en te gaan voor een of meerdere portretfoto’s, maar je kunt ook out-of-the-box te werk gaan en tegen de zon in fotograferen voor een unieke uitstraling!

Dit kan een spectaculair effect geven, zoals op het water waar een mooi bokeh effect gecreëerd kan worden of bij het maken van een silhouet waar de zon een rand projecteert rondom het te fotograferen object.

3. Fotografeer kleur!

Alle prachtige kleuren komen in de zomer helemaal tot leven. Zonde als je deze kleuren links laat liggen. De prachtige bloemen, groene bomen, blauwe lucht en kleurrijke architectuur roepen je om gefotografeerd te worden. Bepaal welke kleuren jij mooi vindt voor aan de muur of in je fotoboek en maak prachtige foto’s van deze zomerse geschenken. Maak bijvoorbeeld een macrofoto van een onderdeel, zoals de stamper van een kleurrijke bloem én maak er een kunstig beeld van.

4. Een pronkstuk voor in huis

Nu jouw unieke foto’s zijn gemaakt, is het tijd om aan de slag te gaan met de persoonlijke touch van jouw interieur. Kies je favoriete foto en hang hem levensgroot aan de muur of zet hem ingelijst neer op de kast. Laat de kleuren van jouw foto eruit springen achter plexiglas of geef jouw favoriete foto een fijne structuur met canvas.

Waar je ook voor kiest, bij Profotonet worden jouw foto’s niet geprint maar belicht op écht Fujifilm fotopapier. Want jouw foto’s verdienen het allerbeste. Tip! Kun je niet kiezen welke foto jij het allermooist vindt? Geen stress. Maak een selectie met jouw favoriete reisfoto’s en breng ze tot leven in een unieke fotomuur.

5. Maak een persoonlijke collectie van je bijzondere reizen

Ook kun je jouw zomerse reis tot leven brengen in een persoonlijk fotoboek. Maak de cover van jouw vakantiefotoboek helemaal eigen. Kies voor een luxe embossing en laat bijvoorbeeld de naam van het vakantieland en de reisdatum in de cover zetten. Of maak een eigen illustratie van het vakantieland of de highlights en laat deze op de cover laseren. Wil je echt groots uitpakken? Laat dan jouw favoriete vakantieland op de cover stralen achter plexiglas.

Tip! Maak van iedere reis een eigen fotoboek en start met een persoonlijke verzameling aan fotoboeken. Zo houd je jouw mooiste vakantieherinneringen dichtbij.

Heb jij jouw favoriete beeld al gevonden? Neem dan een kijkje op de website van Profotonet. Profotonet is er voor al je afdrukken: wanddecoraties, fotoboeken, fotoafdrukken en fotokalenders.

Profotonet, het beste voor jouw foto’s!

Dit artikel is een samenwerking met Profotonet.