Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

4 chique houten hoesjes voor je iPhone

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Houten iPhone hoesje


Lees verder na de advertentie

Een iPhone ziet er van zichzelf bijzonder mooi uit, maar je moet hem wel beschermen. Je wilt niet dat je telefoon op de grond valt en er daarna compleet gehavend uitziet – als-ie het dan überhaupt nog doet. Veel hoesjes doen alleen maar afbreuk aan het design van de iPhone, maar gelukkig zijn er ook hoesjes die even mooi zijn als de iPhone zelf. Deze 4 houten iPhone-hoesjes, bijvoorbeeld.

Miniot iWood 6(s) – vanaf € 79

Houten iPhone hoesje

De stijlvolle houten hoesjes van Miniot worden gemaakt in het Noord-Hollandse Schagen. De hoesjes zijn superslank en helemaal van hout, tot en met de knopjes aan toe. Je hebt de keuze uit verschillende soorten hout, bijvoorbeeld kersen, eiken en walnoten. Nog niet uniek genoeg? Laat het hoesje dan graveren met een persoonlijke tekst of bijvoorbeeld je eigen logo. Op de website van Miniot vind je nog veel meer houten hoesjes voor verschillende iPhones.

Evutec Wood SI-hoesje voor iPhone 6(s) – € 54,95

Houten iPhone hoesje


kooptip

Dit houten hoesje is verstevigd met kevlar en kan dus heel wat hebben. Het materiaal zou maar liefst vijf keer sterker zijn dan staal! Een supersterk hoesje dus, maar met 1,7 mm toch ook nog heel dun. De coating zorgt er ook nog eens voor dat dit hoesje goed bestand is tegen krassen. Het hoesje is te bestellen bij Apple.

Carved Design a Case – vanaf $ 44

Bij Carved kun je online je eigen houten hoesje ontwerpen – als je je hart tenminste al niet verloren bent aan de hoesje uit hun reguliere collectie. In de online design-tool kun je kiezen uit een heleboel standaard-plaatjes in categorieën als Hipster, Butterfly’s en Space. Zit er in de enorme database niets van je gading en ben je een beetje creatief aangelegd? Het is ook mogelijk om je eigen design te uploaden.

Sleevy iPhone 6 hoes zebrahout en metaal – € 29,99

Houten iPhone hoesje

Houten iPhone-hoesjes zien er over het algemeen heel klassiek uit, maar misschien is dat niet precies wat je zoekt. Dit zebrahouten hoesje van Sleevy doet het net even anders. Door de metalen hoek heeft het hoesje ook iets moderns.