Terug naar 3 gadgets om je oude stereo draadloos te maken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

3 gadgets om je oude stereo draadloos te maken

Door Sven Lamers26 juli 2016 10:002 min. leestijd0

In de basis zijn er voor het streamen van muziek drie verschillende opties. De oudste methode is daarbij het streamen via bluetooth. Apple heeft zijn eigen standaard: AirPlay. Hiermee is het mogelijk om met behulp van een wifi-netwerk geluid te streamen. Ook zijn er bekende (audio)merken op de streamingmarkt met hun eigen methode, zoals Raumfeld. Welke methode dan ook je voorkeur heeft, je oude vertrouwde hifi-installatie staat niet buitenspel. Wist je dat je ook muziek kunt streamen vanaf je iPhone naar je oude stereo? Met deze gadgets maak je je oude stereo draadloos.

Streamen via bluetooth: Logitech Bluetooth Audio Adapter

Logitech Bluetooth Audio Adapter

Met de Bluetooth Audio Adapter van Logitech rust je je oude stereo achteraf uit met bluetooth. Het is een kwestie van aansluiten, vervolgens werkt alles naar behoren. Een prima deal voor een lage prijs.

Adviesprijs: € 39,99, te koop bij onder meer bol.com.

Streamen via Apple’s AirPlay: AirPort Express

AirPort Express

Om je oude stereo compatibel te maken met AirPlay, koop je een AirPort Express van Apple. Dat is eigenlijk een router natuurlijk, maar omdat hij tegelijkertijd als AirPlay-ontvanger fungeert en een audio-uitgang heeft, sluit je hem zo aan op je stereo.

Adviesprijs: € 109, te koop bij onder meer apple.nl en bol.com.

Streamen via het Raumfeld systeem: Raumfeld Connector

Raumfeld Connector

Wil je je oude stereo thuis geschikt maken voor het streamen via Raumfeld? Dat kan, je hebt alleen de Raumfeld Connector nodig. Deze sluit je aan op de aux-ingang van je stereo en vervolgens voeg je hem via de app toe als speaker.

Adviesprijs: € 199, te koop bij raumfeld.com.

iCreate 123
iCreate 123
De nieuwe iPhone 12
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar