Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

3 gadgets om je oude stereo draadloos te maken

Auteur: Sven Lamers
1 reacties
Raumfeld Connector


Lees verder na de advertentie

In de basis zijn er voor het streamen van muziek drie verschillende opties. De oudste methode is daarbij het streamen via bluetooth. Apple heeft zijn eigen standaard: AirPlay. Hiermee is het mogelijk om met behulp van een wifi-netwerk geluid te streamen. Ook zijn er bekende (audio)merken op de streamingmarkt met hun eigen methode, zoals Raumfeld. Welke methode dan ook je voorkeur heeft, je oude vertrouwde hifi-installatie staat niet buitenspel. Wist je dat je ook muziek kunt streamen vanaf je iPhone naar je oude stereo? Met deze gadgets maak je je oude stereo draadloos.

Streamen via bluetooth: Logitech Bluetooth Audio Adapter

Logitech Bluetooth Audio Adapter

Met de Bluetooth Audio Adapter van Logitech rust je je oude stereo achteraf uit met bluetooth. Het is een kwestie van aansluiten, vervolgens werkt alles naar behoren. Een prima deal voor een lage prijs.

Adviesprijs: € 39,99, te koop bij onder meer bol.com.

Streamen via Apple’s AirPlay: AirPort Express


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

AirPort Express

Om je oude stereo compatibel te maken met AirPlay, koop je een AirPort Express van Apple. Dat is eigenlijk een router natuurlijk, maar omdat hij tegelijkertijd als AirPlay-ontvanger fungeert en een audio-uitgang heeft, sluit je hem zo aan op je stereo.

Adviesprijs: € 109, te koop bij onder meer apple.nl en bol.com.

Streamen via het Raumfeld systeem: Raumfeld Connector

Wil je je oude stereo thuis geschikt maken voor het streamen via Raumfeld? Dat kan, je hebt alleen de Raumfeld Connector nodig. Deze sluit je aan op de aux-ingang van je stereo en vervolgens voeg je hem via de app toe als speaker.

Adviesprijs: € 199, te koop bij raumfeld.com.