Terug naar ‘Nieuwe 23-inch iMac en 11-inch iPad verschijnen nog in 2020’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nieuwe 23-inch iMac en 11-inch iPad verschijnen nog in 2020’

Door Sven Lamers22 april 2020 15:102 min. leestijd4

Vrijwel alle Apple-producten krijgen om de paar jaar een grondige update met een nieuw design. De MacBook Pro kreeg bijvoorbeeld voor het laatst in 2016 een redesign en de iPhone in 2017. Alleen de iMac heeft nog steeds het bekende gezicht dat we al sinds de zevende generatie uit 2012 kennen. Sommigen zouden zelfs zeggen dat de grote lijnen van het huidige iMac-design nog uit 2009 stammen, toen was Apple’s desktopcomputer alleen wat dikker. Als je de laatste geruchten mag geloven, dan komt er dit jaar eindelijk verandering in het iMac-design. Er is namelijk sprake van een nieuw model met 23-inch scherm. Daarnaast lijkt er bij Apple ook een nieuwe 11-inch iPad in de pijplijn te zitten.

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

iMac 2019

iMac 23-inch

Het gerucht is afkomstig van China Times, een bron met waarschijnlijk goede contacten binnen de productieketens van Apple. Behalve het nieuwe schermformaat is er niet veel bekend, maar dat hoeft ook niet. Zo’n 23-inch betekent namelijk dat Apple sowieso iets met uiterlijk van de iMac moet doen – op z’n minst verdwijnen de dikke randen rondom het scherm van de iMac aan de voorkant. Voeg daar de nieuwste processor van Intel en een krachtige grafische kaart van AMD aan toe, en je krijgt een compleet vernieuwde iMac. Naar verluidt gaat de nieuwe iMac in het derde kwartaal in productie en wordt die in het vierde kwartaal gepresenteerd. Eind oktober, begin november is volgens ons een aannemelijke tijd.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

iPad 11-inch

Uit hetzelfde rapport van China Times stamt ook het gerucht over een goedkopere iPad Air met een scherm van ‘bijna 11-inch’. Of het om een model met randloos scherm zoals bij de iPad Pro gaat? Wij weten het niet, maar eerlijk gezegd gaan we er niet van uit. De 10,2-inch iPad en de 10,5-inch iPad Air zijn met name aantrekkelijk door de lage prijs. Wanneer unieke features van de iPad Pro naar deze modellen komen, zoals het randloze scherm, zal de professionele iPad waarschijnlijk wat kopers verliezen. Qua timing verwacht China Times hetzelfde als bij de iMac: productiestart in het derde kwartaal, presentatie in het vierde.

Bron: China Times via 9to5Mac

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iMac
Bekijk dit dossier

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Koen
Lezer
Koen

ik vind het model van de iWatch niet mooi n er is teveel aandacht voor die telefoons. Passen geen van allen in m’n zak.

GH.
Lezer
GH.

Welke Android telefoon past wel in je broekzak?

Mario
Lezer
Mario

Wat is Android lol

Klaasdj
Lezer
Klaasdj

Je kunt wel zien dat die nieuwe iPad Air uit China komt met “landloze scherm” 🙂