Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
koopadvies iPhone 14

iPhone 14 Cyber Monday 2023: hier vind je de beste deals

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
iPhone 14 Cyber Monday 2023

Black Friday zit er alweer op, maar ook tijdens Cyber Monday is de iPhone 14 flink afgeprijsd. Dit is je laatste kans: dit zijn de beste iPhone 14 Cyber Monday 2023 deals.

Lees verder na de advertentie

iPhone 14: Cyber Monday 2023

De iPhone 14 is nog maar net een jaartje oud. Er zijn vier verschillende modellen – de iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max en de reguliere iPhone 14 – maar de doorsnee smartphone-gebruiker gaat voor het basismodel. Dit toestel heeft het oude vertrouwde iPhone-design: een notch, een aluminium-frame en een glimmende achterkant. Verder heeft hij een 12-megapixel camera, is hij beschikbaar in zes kleuren, en is ie uitgerust met een A15 Bionic-chip.

Zie je zo’n iPhone 14 wel zitten? Pak dan nu je kans! Dankzij Cyber Monday scoor je vandaag nog hoge korting op een nieuw toestel, en het is nog maar de vraag of die korting daarna ook blijft. Maar waar vind je deze aanbiedingen? En om welke prijskaartjes gaat het precies? Hieronder vind je de beste Cyber Monday iPhone 14 deals.

Cyber Monday: iPhone 14 aanbieding

iPhone 14 aanbieding

De iPhone 14 is op Cyber Monday 2023 het goedkoopst bij MediaMarkt en Belsimpel. Bij eerstgenoemde kost hij nu 769 euro, bij laatstgenoemde nog slechts 764. Het gaat hier om het model met 128 GB aan opslagcapaciteit.

 

Ter vergelijking: buiten het prijzencircus om heeft de iPhone 14 tegenwoordig een prijskaartje van zo’n 869 euro. Niet alle kleuren zijn nog op voorraad, dus kijk vooral even welke winkel jouw voorkeur heeft. En wees er snel bij, want op is op!

kooptip

Cyber Monday: iPhone 15?

Wil je het liefst de nieuwste iPhone, oftewel de iPhone 15? Op het moment van schrijven is die nog niet afgeprijsd, ook niet op Cyber Monday. Maar misschien wel zodra je dit leest. In de onderstaande prijsvergelijker vind je de meest aantrekkelijke iPhone 15 deal van het moment.