Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone 14 Black Friday 2023: hier is het toestel het goedkoopst

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Black Friday iPhone 14

Hoewel de iPhone 15 nog te nieuw is voor grote kortingen, is de iPhone 14 tijdens Black Friday 2023 wél behoorlijk afgeprijsd. Hier vind je de beste deals.

Lees verder na de advertentie

iPhone 14 in 2023

De iPhone 14 is dan wel een jaar oud, hij is nog steeds ontzettend populair. Niet alleen omdat de prijs de afgelopen maanden flink gezakt is, maar ook omdat hij helemaal niet zo veel verschilt van zijn opvolger. Oftewel: het toestel is op dit moment een stuk aantrekkelijker dan de nog vrij dure iPhone 15.

Met de iPhone 14 (Plus) krijg je een snelle A15 Bionic-chip, een dubbele camera, een scherp oled-scherm en zelfs ondersteuning voor noodmeldingen via satelliet. En wil je er nog een schepje bovenop doen, dan is er de iPhone 14 Pro (Max) met een drievoudige camera, een soepel 120 Hz-scherm met always-on, en een luxe stalen design.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

iPhone 14 Black Friday 2023

Alle modellen van de iPhone 14 zijn een stuk goedkoper te krijgen dan Apple’s eigen adviesprijs van dit moment. Wel is er maar één toestel dat ook daadwerkelijk tijdens Black Friday fors in prijs is gezakt. Het gaat daarbij om de iPhone 14 Plus met extra veel opslag:

De andere toestellen zijn al langer een stuk goedkoper te krijgen dan bij Apple, maar dat maakt het niet minder goede deals. Een overzicht:

iPhone 14 met abonnement

Wil je liever een een iPhone 14 bij een abonnement? Je bent dan vaak nóg goedkoper uit. Dit zijn de beste deals op dit moment: