Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van
koopadvies iPhone 13 Mini

iPhone 13 mini aanbieding: Apple’s kleine iPhone is goedkoper dan óóit

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
iPhone 13 mini aanbieding


Lees verder na de advertentie

Van plan om de iPhone 13 mini te kopen? Grijp dan nu je kans: het toestel is flink in prijs gezakt! Lees hier waar je de beste iPhone 13 mini aanbieding vindt.

iPhone 13 mini

De iPhone 13 mini is de kleinste ‘normale’ iPhone in Apple’s huidige assortiment, met een schermdiagonaal van 5,4-inch. Qua ontwerp lijkt hij precies op zijn grotere broer, de iPhone 13. Zo heeft hij een notch (een inkeping in het scherm), twee camera’s en is hij verkrijgbaar in zes kleuren. Verder heeft hij een A15 Bionic-chip en kies je tussen 128 GB, 256 GB of 512 GB aan opslag.

De iPhone 13 mini is de eerste opvolger van de iPhone 12 mini, en tevens ook de laatste. Het kleine model is namelijk vervangen door de iPhone 14 Plus, die juist groter is dan de ‘gewone’ iPhone. Toch zijn er veel smartphone-gebruikers die de displays van tegenwoordig te lomp vinden, en dus graag een klein scherm willen. Wil je dan ook nog een relatief nieuw toestel, dan ben je bij de iPhone 13 mini aan het juiste adres.

iPhone 13 mini aanbieding


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 13 mini met 128 GB aan opslag heeft een adviesprijs van € 809, die van 256 GB kost € 926 en die van 512 GB zelfs € 1.156. Deze prijzen liggen echter een stuk lager bij aanbieders naast Apple. Zo ontvang je bij Amazon momenteel maar liefst 24% korting op de rode iPhone 13 mini met 512 GB. Maar ook voor de andere versies zijn er goede deals beschikbaar.

De beste iPhone 13 mini aanbieding? Dat ligt maar net aan welke kleur en hoeveel opslagcapaciteit je wilt. Hieronder vind je een overzicht van de meest aantrekkelijke deals:

Let op: zulke acties zijn doorgaans van korte duur. Op moment van schrijven zijn de prijzen zoals ze hierboven staan aangegeven, maar dit kan in een aantal minuten al veranderen. Maar de kans is groot dat de prijzen de komende tijd nogal fluctueren, en dat acties weer terugkomen. Blijf de bovenstaande links daarom goed in de gaten houden!

Wil je juist een schematisch overzicht van de meest actuele prijzen? Of koop je liever een iPhone 13 mini met abonnement? Bekijk dan onze prijsvergelijker:

De beste Apple-deals

Wil je op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws, zoals wat de beste deals zijn? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!