Terug naar iPhone 13 levertijden lopen op: hier kun je nog wel terecht
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Koopadviezen

iPhone 13 levertijden lopen op: hier kun je nog wel terecht

Door Ward Edema6 december 2021 11:142 min. leestijd1

De iPhone 13 levertijden lopen bij veel winkels en webshops op, maar er zijn nog winkels waar je terecht kunt: wij zetten ze op een rij.

iPhone 13 levertijden

iPhone 13 levertijden

De levertijden van de iPhone 13 lopen al een tijdje op. Dit heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met de wereldwijde chiptekorten. Hier leek Apple immuun voor te zijn wegens het opkopen van het grootste deel van de productiecapaciteit van chipfabrikant TSMC, maar dat lijkt nu toch tegen te vallen.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Gelukkig zijn er wel enkele winkels waar de iPhone 13-modellen (vrijwel) direct beschikbaar zijn, zodat je op tijd bent voor de kerst.

iPhone 13 (mini)

De iPhone 13 (mini) is het ‘basismodel’ van de nieuwste iPhone-reeks. Hij komt in twee groottes: de iPhone 13 met een 6,1-inch scherm, en de iPhone 13 mini met een 5,4-inch scherm. Ze zijn naast de grootte helemaal gelijk: een supersnelle A15 Bionic-chip, twee camera’s (groothoekcamera en ultragroothoekcamera) en een helder oled-scherm.

Bij deze (web)winkels is de iPhone 13 (mini) direct beschikbaar, waarbij de modellen met meer opslag vaak iets langere levertijden hebben:

 

iPhone 13 Pro (Max)

De iPhone 13 Pro (Max) is de premium iPhone. Hij heeft ten opzichte van de reguliere iPhone 13 een steviger ontwerp met stalen randen in plaats van aluminium. De A15-chip is in de Pro iets sneller door een extra grafische core, en hij is beschikbaar met meer opslag (tot 1TB).

De belangrijkste feature van het Pro-model is echter de camera. Hij heeft namelijk één camera extra (een 3x-zoomlens) en een veel betere ultragroothoekcamera met speciale macro-modus.

De iPhone 13 Pro (Max) is het snelst beschikbaar bij de volgende (web)winkels, maar nergens direct:

 

Op de hoogte blijven?

Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste Apple-deals, nieuws, geruchten en meer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Hugo
Lezer
Hugo

Levertijd 3 weken? Dat is toch geen probleem. Ik kocht in september een Toyota Yaris die zou geleverd worden in december!
Onlangs werd die levering verschoven naar mei 2022!! Ruim een half jaar na bestelling. Apple doet het nog zeer goed!