Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Wil je van je vakantiegeld af? Daar helpt deze iPad 2022 deal je bij

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPad met Magic Keyboard Folio

Heb je net je vakantiegeld binnen en weet je nog niet wat je ermee wilt? Door een iPad 2022 deal is de tablet nu goedkoper dan ooit, en dus een perfect cadeautje voor jezelf – of een ander natuurlijk.

Lees verder na de advertentie

iPad 2022 deal

De iPad 2022 is de nieuwste uitvoering van Apple’s instap-iPad. Hij heeft hetzelfde moderne design als de iPad Air, maar dan voor een veel lagere prijs. Aan boord zit de snelle A14 Bionic-chip, 64 GB opslag, en een forse accu waardoor hij tien uur lang meegaat.

Ook fijn: hij heeft ondersteuning voor de Apple Pencil met usb-c, en het speciale Magic Keyboard Folio, compleet met functietoetsen en een ingebouwde trackpad. Je kunt hem daardoor ook gemakkelijk inzetten voor je werk of studie.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

iPad 2022 deal: dit is de prijs

De iPad 2022 kostte heel lang € 589, maar met de introductie van de nieuwe iPad Air 2024 en iPad Pro 2024 is de prijs flink gezakt. Bij Apple ligt hij nu voor € 439 in de Store, en bij MediaMarkt is hij nu tijdelijk zelfs nóg goedkoper. Daardoor heb je de iPad 2022 al voor € 399. Hier vind je de deal:

En heb je er liever ook 5G en GPS bij? Ook de Cellular-versie met deze connectiviteit is nu fors afgeprijsd. Daardoor heb je hem al vanaf € 430,99 – maar drie tientjes meer dan de wifi-versie!

Actie verlopen?

Is de iPad 2022 inmiddels alweer duurder geworden? Onze prijsvergelijker wordt continu bijgewerkt, en toont daardoor altijd de laagste prijs: