Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

HomePod mini duikt onder 100 euro (en hierom wil je ‘m)

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Witte HomePod mini

Interesse in een slimme speaker? Pak dan nu je kans, want met deze aanbieding heb je Apple’s HomePod mini al voor minder dan € 100 in huis.

Lees verder na de advertentie

HomePod mini

De HomePod mini is sinds eind 2020 verkrijgbaar in Nederland. Het is de kleinere versie van de reguliere HomePod 2o23, en is tevens de kleinste slimme speaker in Apple’s assortiment – 8,4 cm hoog en 9,8 cm breed. Lekker compact dus. Bovendien past hij altijd bij je interieur, want hij is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: wit, donkergrijs, blauw, oranje en geel.

Van binnen is de HomePod mini ook behoorlijk indrukwekkend. Zo is de speaker uitgerust met Siri-integratie, zodat je hem gemakkelijk met je stem bestuurt, ook in het Nederlands. En met de vier ingebouwde microfoons kan hij je overal verstaan. Met twee HomePod mini’s heb je zelfs een stereoset in huis.

kooptip

Verder is de mini perfect om naar muziek te luisteren. De speaker speelt het af in alle richtingen (360°) en je kunt hiervoor allerlei bronnen gebruiken. Denk aan Apple Music, iTunes, internetradio, Podcasts en meer. Ook heeft de mini ondersteuning voor AirPlay 2, zodat je alle audio van je iPhone, iPad, Mac en zelfs Apple TV ernaartoe kunt sturen.

HomePod mini aanbieding

HomePod mini

De HomePod mini heeft een adviesprijs van € 109. Geen slechte deal, maar op moment van schrijven is hij onder de € 100 gedoken, met een prijskaartje van € 99. En die aanbieding geldt voor alle vijf kleuren. Hier vind je de deal:

Hoelang de kortingen precies lopen, durven we niet te zeggen. Waarschijnlijk is het een kwestie van zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij!

Andere deals

Is de aanbieding inmiddels verlopen? Bekijk dan de onderstaande prijsvergelijker. Misschien vind je de HomePod mini hier voor een ander aantrekkelijk prijsje:

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Waaronder interessante aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!