Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Met deze goedkope airco van de Action kun je de zomerhitte aan

Auteur: Ward Edema
0 reacties
action goedkope airco

Wil je met de zomerhitte een goedkope airco scoren? Dan is dit het moment, want met deze airco van de Action haal je voor weinig de nodige verkoeling in huis.

Lees verder na de advertentie

Goedkope airco bij Action

Hoewel nu de temperaturen even gezakt waren, zijn nu de warmste maanden van het jaar aangebroken. En ben je moe van de zweetsessies in je veel te warme slaapkamer, appartement, studiootje of studentenkamer? Dan is dit een goed moment om een goedkope airco te scoren!

Bij de Action is er nu een actie voor een compacte goedkope airco, die een flinke ruimte van zo’n 100m3 kan koelen. Dankzij een handig bijgeleverd raamdoek maak je de slang van de airco gemakkelijk vast aan je draai- of kiepraam. En met ondersteuning voor wifi en een bijbehorende app kun je de airco integreren in je smart home, en bijvoorbeeld alvast aanzetten met je iPhone als je vertrekt van kantoor. Zo zit je nooit in de warmte! Hier vind je de deal:

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Verkoeling voor nóg minder

Wil je voor nog minder verkoeling in huis halen? Dat kan ook bij de Action! Ze hebben namelijk ook een kleinere luchtkoeler in de aanbieding, die met een waterreservoir werkt om voor verkoeling te zorgen. Je hebt hierbij dus geen slang. Dat werkt minder effectief, maar heeft wel als voordeel dat je hem overal in huis kwijt kan. Én dat hij een stuk minder kost: