Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
koopadvies Mac

Laatste kans: CleanMyMac nu veel goedkoper

Auteur: Maurice Snijders
0 reacties
Cleanmymac

Wil je je Mac opschonen, sneller maken en beschermen? Dan is CleanMyMac X je beste vriend en tot en met vandaag is er een mooie aanbieding voor deze alleskunner!

Lees verder na de advertentie

CleanMyMac X

Je denkt misschien dat je je Mac helemaal niet hoeft op te schonen, maar schijn bedriegt. Pas na een goede schoonmaakbeurt merk je dat het wel degelijk de moeite waard was! CleanMyMac is al jarenlang een krachtige tool die je Mac voor je opschoont, sneller maakt en bovendien goed beschermt. Met slechts een paar klikken zorg je er zodoende voor dat je Mac weer als nieuw aanvoelt en er weer op volle kracht tegenaan gaat.

Met CleanMyMac X verwijder je eenvoudig oude bestanden, apps en nutteloze gegevens die alleen maar schijfruimte innemen en de boel vertragen. Update apps en verwijder vertragende extensies. Maak tot slot werkgeheugen vrij en beheer plug-ins om de prestaties van je Mac verder te maximaliseren.

kooptip

CleanMyMac aanbieding

Tijdens het Black Friday-weekend (dat loopt tot en met maandag 27 november) heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van deze CleanMyMac aanbieding waarmee je heel wat geld kunt besparen. Daarbij heb je een aantal verschillende mogelijkheden bij de aanschaf van CleanMyMac X. We zetten de verschillende opties hieronder voor je op een rij.

Kies je voor een 1-jarig abonnement dan zijn dit de mogelijkheden:

  • Licentie voor 1 Mac: van 39,95 euro voor 27,96 euro.
  • Licentie voor 2 Macs: van 79,90 euro voor 41,96 euro.
  • Licentie voor 5 Macs: van 199,75 euro voor 62,96 euro.

Kies je voor een éénmalige aankoop, dan kun je hieruit kiezen:

  • Licentie voor 1 Mac: van 89,95 euro voor 62,96 euro.
  • Licentie voor 2 Macs: van 179,90 euro voor 94,46 euro.
  • Licentie voor 5 Macs: van 449,75 euro voor 139,96 euro.

De korting van deze CleanMyMac aanbieding bedraagt tijdens dit Black Friday-weekend 30 procent. Zoals je ziet, loopt je korting logischerwijs behoorlijk op als je kiest voor een licentie voor meerdere Macs. Handig voor je hele gezin, of wanneer je met andere mensen in een huis woont. Wacht in elk geval niet te lang, want de aanbieding geldt tot en met maandag 27 november!