Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

De 8 leukste Apple-cadeau’s voor Sinterklaas voor minder dan 40 euro

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple cadeau Sinterklaas


Lees verder na de advertentie

Dat dit de tijd van dealtjes is, dat wisten we van tevoren: voor Sinterklaas is nú de tijd om een Apple-cadeau te scoren.

1. AirTag: raak nóóit meer iets kwijt

AirTag Sinterklaas

Ken jij iemand die dingen constant kwijtraakt? Dan is een AirTag hét ideale cadeau. Met deze kleine tracker vind je je sleutels, tas, fiets of schimmelpaard met gemak weer terug. De AirTag is namelijk op de kaart te zien via Zoek Mijn, en als je in de buurt bent kun je ‘m een geluidje laten maken. Met de iPhone 11 en nieuwer laat je telefoon zelfs exact zien in welke richting hij ligt.

De AirTag wordt nog handiger met een houder, zoals een sleutelhanger of een houder met een bandje. Wij adviseren die van Belkin.

2. Sterke iPhone-kabel


kooptip

Sterke iPhone kabel

Die oplaadkabel van de iPhone en iPad is soms wel erg kwetsbaar: voor je het weet breekt hij, en moet je alwéér een nieuwe vragen aan de Sint. Met de Native Union Kevlar overkomt dit je niet meer: deze kabel is verstevigd, heeft een duurzame stoffen buitenkant en komt met levenslange garantie. Die garantie moet je wel even registreren: dit doe je met het aankoopbewijs op de website van Native Union, dus dat kan de Sint het beste even van tevoren regelen.

Hij is er ook met twee usb-c-aansluitingen, bijvoorbeeld voor recente MacBooks, iPad (2022), iPad Air (2020 en nieuwer), iPad mini (2021) en iPad Pro (2018 en nieuwer).

3. Of juist géén kabel

Draadloze oplader iPhone

Je kunt natuurlijk ook draadloos opladen! Leg je iPhone (8 of nieuwer) op de lader, ga rustig slapen, en de volgende dag is zowel je schoen als je iPhone vol. Met de Qi-opladers van Belkin ziet het er ook nog eens subtiel uit op je nachtkastje.

Bij iPhones met MagSafe, dus de iPhone 12, 13 en 14, kun je ook gebruikmaken van speciale magnetische opladers.

4. Beter filmen met een iPhone-statief

iPhone statief

De iPhone is vaak al de beste camera in huis, maar met de juiste accessoires wordt ‘ie nog beter. Neem bijvoorbeeld de Joby GripTight GorillaPod: een standaard met flexibele pootjes, die je bijna overal op kan zetten of vast kan maken. En de iPhone past er horizontaal en verticaal in, dus ook voor TikTok is ‘ie uiterst geschikt. Of voor het vastleggen van blije kinderen op Pakjesavond.

5. Zelf ontworpen iPhone-hoesje

Zelf ontworpen hoesje iPhone

Heb je een foto waar je de hele dag wel naar zou willen staren? Met een iPhone-hoesje van Smartphonehoesjes.nl kan het! Hier kun je namelijk je eigen hoesje ontwerpen met een zelf geüploade foto. Er is er eentje voor bijna alle iPhone-modellen.

6. iCreate-abonnement: het beste Apple-cadeau voor Sinterklaas?

Is er een beter Apple-cadeau voor Sinterklaas dan een abonnement op iCreate? Als het aan ons ligt niet. En het is gemakkelijk te geven, want onze cadeau-abonnementen lopen vanzelf af!

7. Een muis voor je iPad

Logitech Pebble

Sinds iPadOS 14 kun je op je iPad gebruikmaken van een muis, en dat maakt ‘m toch een stuk prettiger om mee te werken. Met name veel websites zijn nou eenmaal geoptimaliseerd voor muizen (zoals Google Docs). De Logitech Pebble is een lekker compacte en betaalbare muis, die er ook nog eens hip uitziet. En natuurlijk werkt hij ook perfect met een Mac(Book)!

8. Voor de iPad-artiest

Apple Pencil pen tips

De iPad is met de Apple Pencil een waanzinnige tool om prachtige tekeningen mee te maken. Maar je kunt die ervaring nog een stukje beter maken met accessoires van Pen.Tips. Hiermee krijg je meer grip op de Pencil, maak je het puntje van de Pencil wat minder hard, of bescherm je je scherm tegen vegen.