Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

AirPods Black Friday 2023: dit zijn de beste deals voor Apple’s oortjes

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
AirPods Black Friday 2023

Toe aan een nieuw setje AirPods? Grijp dan nu je kans! Tijdens Black Friday zijn de meeste Apple-oortjes afgeprijsd, ook de luxe Pro-dopjes. Maar wat zijn de prijzen en waar kun je ze scoren? Dat ontdek je hier: dit zijn de beste Apple AirPods Black Friday 2023 deals.

Lees verder na de advertentie

AirPods Black Friday 2023

‘AirPods’ is de verzamelnaam voor alle draadloze bluetooth-oortjes van Apple. Er zijn heel wat uitvoeringen, te beginnen bij de standaard AirPods waarvan inmiddels drie generaties zijn verschenen. Ga je een stapje hoger, dan kom je uit bij de luxere AirPods Pro. Die hebben meer functies, een betere pasvorm en een hoger prijskaartje. En dan is er nog Apple’s eerste en enige koptelefoon: de AirPods Max.

Doorgaans zijn de AirPods erg aan de prijs, maar met Black Friday loopt de korting hoog op. Zo zijn de AirPods 2, AirPods 3 en AirPods Pro 2 momenteel allemaal in de aanbieding. Hieronder hebben we alle AirPods deals op een rij gezet – inclusief de prijs en belangrijkste specificaties.

AirPods 2

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De AirPods 2 zijn de eerste opvolgers van de originele AirPods. De draadloze bluetooth-oortjes worden geleverd met een Lightning-oplaaddoosje, een H1-chip, en je kunt je audio deels op de oortjes zelf bedienen door twee keer te tikken. En dat allemaal met tot 4,5 uur luistertijd, en zelfs tot 24 uur met het oplaaddoosje. Wel mis je wat handige functies: de oortjes zijn niet waterbestendig, hebben geen actieve ruisonderdrukking en je kunt de oordopjes niet verwisselen.

De AirPods 2 hebben normaal gesproken een adviesprijs van € 149, maar met Black Friday heb je ze al voor € 105 in huis.

AirPods 3

AirPods 4

De AirPods 2 hebben inmiddels ook een opvolger: de AirPods 3. Van de buitenkant zien ze er iets anders uit dan hun voorganger, met kortere steeltjes en dopjes met een andere pasvorm. Verder hebben ze alle functies van de AirPods 2, maar zijn ze ook uitgerust met persoonlijke ruimtelijke audio, een druksensor en waterbestendigheid. En ze hebben een betere batterijduur, met tot 6 uur luistertijd per oplaadbeurt en tot wel 30 uur met het oplaaddoosje. Actieve ruisonderdrukking en verwisselbare oordopjes hebben ze helaas niet.

De AirPods 3 hebben doorgaans een adviesprijs van € 199, nu kosten ze nog € 174,95. Wil je een setje met een MagSafe-oplaaddoosje? Dan betaal je normaal gesproken € 209, nu € 188,95.

AirPods Pro 2

AirPods Pro 2 Black Friday 2023

Ga je liever voor wat luxere oortjes? Neem dan de AirPods Pro 2, de meest premium Apple-oortjes óóit. Ze zijn volledig te bedienen met touch-regelaars, en hebben comfortabele, verwisselbare oordopjes die in vier maten worden meegeleverd: XS, S, M en L. Verder zijn de oortjes uitgerust met actieve ruisonderdrukking, adaptieve transparantie en persoonlijke ruimtelijke audio met hoofdtracking. En dan is er nog de accuduur: tot wel 6 uur per oplaadbeurt, en wel 30 uur met oplaaddoosje.

De AirPods Pro 2 met Lightning-oplaaddoosje hebben een adviesprijs vanaf € 279, met Black Friday betaal je slechts € 249,95. Sinds afgelopen oktober is er ook een versie van de AirPods Pro 2 met een usb-c-case. Daarvoor geldt dezelfde adviesprijs, maar deze oortjes kosten nu slechts € 239.