Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

AirPods 2 aanbieding: goedkoopste AirPods nu nóg goedkoper

Auteur: Ward Edema
0 reacties
AirPods usb-c 2023

Door een nieuwe AirPods 2 aanbieding zijn Apple’s goedkoopste draadloze oortjes nog véél goedkoper dan normaal. Hier vind je de deal.

Lees verder na de advertentie

AirPods 2 aanbieding

AirPods zijn verreweg de fijnste oortjes die je kunt krijgen. Ze koppelen automatisch met al je Apple-apparaten, zijn zo licht dat je ze bijna niet in je oren voelt, en hebben een érg goede microfoon voor bij het (video)bellen. En met de AirPods 2 krijg je al die voordelen voor een veel lagere prijs.

Nu is die prijs nóg lager, dankzij een mooie AirPods 2 aanbieding bij Amazon.nl. Normaal liggen de oortjes voor € 149 in de winkel, maar Amazon biedt ze nu aan voor maar € 109 – behoorlijk wat korting dus. Hier vind je de deal:

kooptip

De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil
De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Liever AirPods 3 of AirPods Pro 2?

Is de AirPods 2 aanbieding niet helemaal je ding en heb je toch liever een iets luxere uitvoering van de AirPods? Dan zijn er nog de AirPods 3 en AirPods Pro 2. Met eerstgenoemde krijg je een nieuw design, waterbestendigheid en functies als Ruimtelijke audio als extra’s ten opzichte van de AirPods 2. En met de AirPods Pro 2 krijg je ook nog noise cancelling, verbeterde audiokwaliteit en volumebediening in de oortjes. Dit zijn de beste AirPods 3- en AirPods Pro 2-deals op dit moment: