Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

3 must-have foto-accessoires voor de iPhone

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
iPhone foto-accessoires

Het thema van deze iCreate zomerweek is fotografie. En de beste camera is altijd degene die je op zak hebt: je iPhone. Hier maak je al prachtige kiekjes mee, maar met deze accessoires wordt het resultaat helemaal een plaatje.

Lees verder na de advertentie

Lichtkubus

lume cube Portable Lighting Kit Plus

Dit is het ultieme hulpje voor fotografen die ook onderweg de perfecte lichtomstandigheden willen creëren. Bij de Portable Lighting Kit Plus (229 euro) combineert Lume Cube zijn LED-kubus met vrijwel alle accessoires die je nodig hebt als creatieveling. Je kunt het licht van de Lume Cube vormen en kleuren zoals jij dat wilt, én je kunt de lamp op je iPhone plaatsen met behulp van een speciale clip. Dus: spelen maar, met dat licht!  

Houd grip op de zaak

kooptip

Joby GripTight ONE GP Magnetic Impulse

De compacte en veelzijdige Joby GripTight ONE GP Magnetic Impulse (47,87 euro) bestaat uit een kleine, opvouwbare, universele telefoonhouder, gecombineerd met de bekende en superhandige GorillaPod Magnetic en een bluetooth afstandsbediening. Hij houdt elke iPhone met een breedte van 56 mm tot en met 91 mm stevig vast. Zo kun je de GripTight ONE Magnetic Impulse gebruiken om je iPhone overal neer te zetten of aan te bevestigen, voor de perfecte foto’s en selfies.

Helemaal lens

olloclip iPhone X Photography Box Set

Jaloers op de verschillende lenzen van spiegelreflexcamera’s? Hoeft niet, met Olloclip krijg je die ook voor je iPhone. De iPhone X Photography Box Set (119 euro) bestaat uit een Fisheye-lens, een groothoeklens en een macrolens. De opzetlenzen laten je foto’s maken die normaal alleen met een volwaardige camera mogelijk zijn. Om de lenzen van Olloclip te gebruiken heb je geen extra onderdelen nodig – je schuift deze gewoon op je iPhone. Naast de iPhone X Photography Box Set zijn er uiteraard ook speciale Olloclips voor de iPhone XS en XS Max.