Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Mis nooit meer iets dankzij Herinneringen!

Met Herinneringen organiseer je je leven met takenlijsten, notities en geheugensteuntjes: zo vergeet je nooit meer iets belangrijks.
iPhone hoesjes
Icon voor Apps
Apps
Icon voor iPhone
iPhone
Moeilijkheid:
Tijdsduur:
10 minuten
Stappen:
6 stappen
Download:
N.v.t.

Direct aan de slag?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot alle workshops van de iCreate Academy. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!

Over Herinneringen

Met de app Herinneringen organiseer je je leven met takenlijsten, compleet met einddatums, notities en geheugensteuntjes om ervoor te zorgen dat je nooit meer iets belangrijks vergeet. Voer je taken in, stel in wanneer je ze moet doen en vink ze af als je er klaar mee bent. Herinneringen zijn locatiegebaseerd, dus als je boodschappen gaat doen in de supermarkt kun je een herinnering krijgen zodra je parkeert. De app werkt ook met Outlook en iCloud, dus elke verandering die je aanbrengt zal automatisch naar je andere kalenders worden gestuurd.

In deze workshop leer je in 6 stappen het proces kennen van het instellen en beheren van je eigen taken en to-do-lijstjes.

Stap 1 herinneringen
1

Voeg een herinnering toe

Je kunt meteen beginnen met het aanmaken van een takenlijst door op het plusje rechtsboven te tikken. Kies ‘Lijst’ en geef je lijst een naam en een kleur.

Stap 2 herinneringen
2

Maak lijstjes

Tik op ‘Gereed’ en je kunt herinneringen aan je lijst toevoegen, ze krijgen automatisch een afvinkrondje. Druk op ‘return’ op je toetsenbord om een nieuwe herinnering te maken.

Stap 3 herinneringen
3

Voeg details toe

Tik op een taak om die te selecteren en tik dan op de i. Zet ‘Toon op een dag’ aan en gebruik de wieltjes om de datum te kiezen waarop je een herinnering wilt krijgen.

stap 4 herinneringen
4

Herinnering op een bepaalde locatie

Kies ‘Toon op locatie’ om een herinnering te krijgen zodra je ergens arriveert of vertrekt. Vul het adres in en kies boven het kaartje voor aankomst of vertrek.

stap 5 herinneringen iphone
5

Meer opties

Je kunt verschillende opties instellen, waaronder de prioriteit, en notities toevoegen als je denkt dat meer informatie nodig is. Tik op ‘Gereed’ als je klaar bent.

stap 6 herinneringen
6

Vink de herinneringen af

Als een taak afgerond is, tik je op het bolletje ervoor, dat nu wordt ingekleurd. Herinneringen die je zo afvinkt verdwijnen uit de lijst en verschijnen in de Voltooid-lijst.

Meer weten over iOS 10?

Deze workshop is afkomstig uit Het Grote iPad & iPhone boek. In deze speciale uitgave vind je tips en workshops over alles wat met iOS 10 te maken heeft. Dus zet het maar meteen in de Herinneringen-app: niet vergeten om Het Grote iPad & iPhone boek te kopen. Het boek ligt nu in de winkels en is te koop via onze webshop.