Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Bundel de krachten van al je Apple-apparaten

Afbeelding van Bundel de krachten van al je Apple-apparaten
Download:
N.v.t.

Direct aan de slag?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot alle workshops van de iCreate Academy. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!

Als je een Mac en een iPhone hebt, dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat de apparaten elkaar perfect aanvullen. Je maakt een foto met je iPhone en die verschijnt later op je Mac, waar je hem kunt bewerken. Je stelt een boodschappenlijstje samen in Notities op de Mac, en vinkt hem in de plaatselijke supermarkt af op je iPhone. Je zet een artikel in je Safari-leeslijst op de iPhone en leest verder op je Mac. Het gaat allemaal zo goed als automatisch, je kijkt er niet eens meer van op.

Maar je ál je Apple-apparaten werken op meer fronten samen dan je zou denken. Wist je bijvoorbeeld dat je iets kunt kopiëren op je Mac, om het dan te plakken op je iPad? Dat je kunt bellen op de Mac? Dat je via je iPhone in Mac-documenten kunt schrijven of schetsen? Of dat je je Apple TV als extern scherm voor je Mac kunt gebruiken? Duik in dit artikel, pak alle Apple-apparaten bij die je hebt, en verbaas je over de vele mogelijkheden van Continuïteit.

Wekelijks Apple tips in je mail

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Een goede start

Je Mac, iPhone, iPad, Watch en Apple TV werken keurig met elkaar samen, maar ze moeten daarvoor wel met elkaar kunnen communiceren.