Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Maak overzichtelijke to-dolijstjes in Herinneringen

Nieuw in Herinneringen is dat je je lijstjes kunt ordenen in kolommen. Een knipoog naar het populaire Kanban-systeem: hiermee zie je in één oogopslag wat er moet gebeuren.
Voeg details toe
Icon voor macOS Sonoma
macOS Sonoma
Icon voor Mac
Mac
Moeilijkheid:
Tijdsduur:
10 minuten
Stappen:
4 stappen
Download:
N.v.t.

Direct aan de slag?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot alle workshops van de iCreate Academy. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!
Maak een nieuwe lijst
1

Voeg lijst toe

Maak een nieuwe takenlijst aan: klik linksonder op ‘Voeg lijst toe’. Geef de lijst een passende naam en kies een kleur en symbool. Het ‘Lijsttype’ mag je op standaard laten staan. Klik op ‘OK’.

Kies voor een weergave met kolommen
2

Kolommen

Kies in de menubalk voor ‘Weergave>
Kolommen’. Ctrl-klik nu in de nog lege lijst en kies ‘Nieuwe kolom’. Geef deze een naam. Voeg op dezelfde manier nog meer kolommen toe.

Vul je lijst
3

Vul je lijst

Je kunt de kolommen nu stuk voor stuk vullen met de bijbehorende items. Duw steeds op Enter om een nieuw item toe te voegen. Zo vult je bord zich al snel.

Voeg details toe
4

Details

Aan de verschillende items kun je nog diverse details toevoegen. Hiervoor klik je op het i’tje. Plaats een notitie, of geef aan dat je er op een specifieke dag nog aan herinnerd moet worden.