Terug naar Wenskaarten maken met iPhoto
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Wenskaarten maken met iPhoto

Door Redactie iCreate25 september 2010 11:022 min. leestijd0

Naast kalenders en fotoboeken kun je met iPhoto ook kaarten ontwerpen en vervolgens bestellen bij de online Apple Store.

Het aardige van een kaartje is dat je met hele simpele middelen een sterke boodschap kunt verspreiden. Het enige wat je nodig hebt is een toepasselijke wenskaart, een aardige boodschap en voldoende postzegels. Het is de simpelste manier om een emotionele boodschap te verspreiden. Een kaart is wat dat betreft handiger dan een fax-, SMS- of e-mailbericht.

Maar dan moet je natuurlijk eerst nog even die ene unieke kaart vinden. En dat is vaak een hele kunst op zich: lang niet elke sigarenwinkel heeft leuke wenskaarten. Je zul vaak geconfronteerd worden met de zoveelste ansichtkaart met teksten als ‘Geslaagd!’, ‘Gefelicteerd, jarige!’, of ‘Abraham’. Dat moet toch beter kunnen. Daarom heeft iPhoto de handige optie om je mooiste foto’s om te toveren tot wens- en ansichtkaarten. Je kunt het resultaat bestellen via de online Apple Store of laten afdrukken bij jou in de buurt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

1: Kies een thema
Open iPhoto en maak een selectie van de foto’s die je op de kaart wilt laten laten afdrukken en klik daarna op de optie ‘Kaart’ onder in het iPhoto-venster. Zoek een leuk thema uit (wij gebruiken ‘Fotocollage’, dat veel opties heeft) en druk op ‘Kies’.


2: Ontwerp de kaart
Pas nu het ontwerp van de kaart (via de knop ‘Ontwerp’) naar eigen smaak aan, want misschien wil je één, of juist meerdere mooie foto´s op de voorkant. Via ‘Instellingen’ pas je de lettertypes van de kaart aan.


3: Foto’s aanpassen
Via de knop ‘Pas aan’ wordt een aparte versie van het aanpassingsmenu geopend waarmee je de foto kunt aanpassen. Maak je geen zorgen: deze instellingen worden alleen op de kaart toegepast.


4: Een speciale boodschap
Ben je tevreden met het resultaat? Druk dan op ‘Bestel kaart’ om de ontworpen kaart te bestellen bij Apple. Wenskaarten kosten 1,75 euro per stuk (excl. BTW) en je betaalt 2,49 euro verzendkosten.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar