Terug naar Verander de e-mail-handtekening 'Verstuurd vanaf mijn iPhone'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Verander de e-mail-handtekening 'Verstuurd vanaf mijn iPhone'

Door Redactie iCreate25 november 2016 11:302 min. leestijd1

Heb je een iPhone, of iPad, dan staat het standaard onder ieder mailtje dat je verzendt: ‘Verstuurd vanaf mijn iPhone/iPad’. Wil je dit niet? Dan kun je hiervoor in de plaats een andere tekst schrijven, bijvoorbeeld je e-mail handtekening. Nog mooier is dat je voor ieder e-mailaccount op je iOS-toestel een andere tekst in kunt stellen. Het instellen is een kwestie van een paar minuten, daarna heb je er eeuwig profijt van!

1. Open Instellingen

stap1 digitale handtekening mail
Ga naar Instellingen, scrol naar beneden en tik op de optie ‘Mail’. Als je de opties open hebt staan, kies dan aan de rechterkant van het scherm voor de optie ‘Handtekening’.

2. Standaard melding
stap2 digitale handtekening mail

De iPad heeft standaard de melding ‘Verstuurd vanaf mijn iPad (of iPhone)’ in de handtekening staan. Druk op de tekst en vervang deze naar eigen inzicht. Je kunt het veld ook leeg laten, dan verschijnt er gewoon geen tekst onderaan je mail.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

3. Meerdere handtekeningen
stap3 digitale handtekening mail

Je kunt ook meerdere handtekeningen toevoegen aan je accounts. Kies voor ‘Per account’ en er verschijnt een wit invulvak voor elk e-mailaccount dat je hebt ingesteld.

4. Voeg digitale handtekening toe
stap4 digitale handtekening mail

Ga verder met het invoeren van een e-mailhandtekening in andere velden voor al je verschillende accounts. Als je geen handtekening wilt toevoegen voor een specifiek account, kun je het veld gewoon leeg laten.

5. Onderschriften met opmaak
stap5 digitale handtekening mail

Je kunt je handtekeningen nog voorzien van stijlen, zoals vet- of schuingedrukt, door het woord te selecteren en je opmaak te kiezen in het pop-up venster dat verschijnt. Of gebruik de opmaakknoppen van het toetsenbord.

6. Handtekeningen gebruiken

stap6 digitale handtekening mailWanneer je nu een nieuw e-mailbericht opstelt in Mail, voegt de app automatisch een handtekening toe. Het gebruikt daarvoor de handtekening die je voor het account waarmee je het bericht wilt versturen hebt ingesteld.

Deze workshop komt uit het artikel ‘Signeer brieven in Mail’ uit de special: iPad voor beginners.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
ChrisLaarman
Lezer
ChrisLaarman

1) Ik kan mij voorstellen, dat sommigen die standaard-handtekening gebruiken om te zeggen dat ze nu snel schrijven vanaf een priegel-apparaat, en dus in geval van antwoord het overzicht missen over jouw (eh… mijn) lange bericht, en dat de ontvanger niet moet zeuren over spelfouten. (Ik klop dit in op mijn standaard-apparaat, een iPad.) 2) Voor mij is die standaard-handtekening in beginsel zoiets als 25 jaar geleden de datering van een brief op 01-01-1980 (de datum waarmee toenmalige PCs startten als er geen klok met knoopcel of accu aan boord was): een uiting van onverschilligheid. Ik heb ooit een sollicitatiebrief… Lees meer »