Terug naar Plan eenvoudig een afspraak met Datumprikker
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Plan eenvoudig een afspraak met Datumprikker

Door Jelle Mol8 september 2015 15:122 min. leestijd0

Een afspraak plannen met een grote groep mensen is een flinke uitdaging. Met de gratis dienst Datumprikker is het een stuk eenvoudiger. Hiermee zie je in één oogopslag welke dag voor iedereen het best uitkomt. Zo kun jij gemakkelijk de datum voor een feestje, familieweekend of personeelsuitje prikken.

Deze en vele andere workshops vind je in iCreate 70.

1. Nieuwe afspraak maken op datumprikker.nl

Nieuwe afspraak maken op datumprikker.nlGa naar datumprikker.nl en geef je afspraak een naam. De genodigden ontvangen een bericht hiervan, dus kies een herkenbare titel. Klik vervolgens op ‘Afspraak aanmaken’.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

2. Details: naam en e-mail

Details: naam en e-mailVoer jouw naam en e-mailadres in en eventueel een omschrijving. Klik op ‘Instellingen en opties’ om onder andere aan te geven of je notificaties wilt ontvangen van reacties.

3. Locatie toevoegen aan de uitnodiging

Locatie toevoegen aan de uitnodigingIs de locatie al bekend, dan kun je deze toevoegen aan de uitnodiging. Begin met tikken in het veld ‘Locatie’ en er verschijnen automatisch suggesties. Het adres wordt dan vanzelf aangevuld.

4. Datum en tijd: doe een voorstel

Datum en tijd: doe een voorstelHet belangrijkste van Datumprikker is natuurlijk de datum en tijd. Doe een voorstel voor verschillende data en tijden zodat de deelnemers per item kunnen aangeven of ze dan kunnen.

5. Wie nodig je uit voor je feestje?

Wie nodig je uit voor je feestje?Tot slot moet je aangeven wie de genodigden zijn. Voer hun namen en e-mailadressen in of selecteer ze vanuit Hotmail, Outlook of Gmail. Klik daarna op ‘Opslaan en bevestigen’.

6. Bevestig je uitnodiging

Bevestig je uitnodigingJe ontvangt nu een e-mail van Datumprikker om de uitnodiging te bevestigen en te versturen. Niets ontvangen? Kijk dan in de map ‘Ongewenste reclame’ of een vergelijkbare map.

7. Welke dag komt het best uit?

Bevestig je uitnodigingIn het overzicht kun je de beschikbaarheid bekijken, wijzigen, berichten sturen en data of deelnemers toevoegen. Klik op ‘Sorteer op percentage’ om te zien welke dag het beste uitkomt.

8. Prik een geschikte datum

Prik een geschikte datumZit er een geschikte datum bij? Klik dan op ‘Datum prikken’, kies de gewenste datum door op het speldje te klikken en druk op de groene knop ‘Datum prikken’ om alle deelnemers te informeren.

Datumprikker-app voor de iPhone

Datumprikker app voor de iPhoneDatumprikker is er ook als gratis app voor de iPhone. Om de Datumprikker-app te gebruiken, hoef je alleen je e-mailadres in te vullen. Na bevestiging hiervan krijg je toegang tot je bestaande afspraken en kun je een nieuwe afspraak aanmaken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Jelle Mol

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar