Terug naar Persoonlijke fotokalender 2016 maken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Persoonlijke fotokalender 2016 maken

Door Sven Lamers11 januari 2016 12:212 min. leestijd0

ls je het hele jaar door foto’s maakt, dan is een kalender de beste manier om het afgelopen jaar te herleven. Elke keer als je doorbladert naar de volgende maand, word je eraan herinnerd wat je in dezelfde maand afgelopen jaar hebt gedaan. Met het programma Foto’s op de Mac maak je zo’n fotokalender supersnel.

Een kalender is een leuk cadeau voor vrienden en familie en in tegenstelling tot andere kalenders hoef je ze niet eens per se aan het eind van het jaar te geven. Omdat je namelijk alles zelf kunt aanpassen, kun je ook kiezen met welke maand de kalender begint. Je bent dus niet te laat met het maken van je kalender voor 2016!

Fotokalender 2016

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

1. Verander de kleuren

Je kunt een heleboel dingen aanpassen. Welke kleuren gebruikt worden, bepaalt het thema dat je hebt gekozen, maar je kunt deze hier aanpassen.

2. Eigen tekst

Je kunt je kalender een titel geven, maar je kunt daarnaast tekst toevoegen aan elke datum om je te herinneren aan specifieke data of evenementen.

3. Vind je foto’s

De gemakkelijkste manier om een kalender te maken is om een paar foto’s voor elke maand te selecteren en deze in een album te stoppen. Vervolgens kun je die als basis voor het ontwerpen van je kalender gebruiken.

4. Verjaardagen

Gebruik deze vakjes in de opties om informatie vanuit het programma Agenda aan je kalender toe te voegen. Je kunt kiezen tussen al je digitale agenda’s, evenals de nationale feestdagen.

5. Datum

Je kunt zelf aangeven met welke maand je kalender moet beginnen. Daarnaast kun ook zeggen hoe lang die moet doorgaan. Alle waarden tussen 12 en 24 maanden zijn mogelijk.

6. Verander de lay-out

Elke pagina van je kalender is aan te passen. Zo kun je de hoeveelheid foto’s per pagina aanpassen (1 tot 4), evenals de lay-out van de pagina.

Meer doen met je foto’s?

In iCreate 74 laten we je 10 creatieve projecten met foto’s zien. Een aantal voorbeelden:

  • Maak een fotoboek.
  • Maak een tijdsverloop-opname.
  • Ontwerp een achtergrond voor je Mac, iPhone en iPad.

iCreate 74 ligt nú in de winkels en is te koop in onze webshop.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »

Praat mee!

avatar