Terug naar Mis nooit meer iets dankzij Herinneringen!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Mis nooit meer iets dankzij Herinneringen!

Door Daan Jeuken7 november 2016 15:232 min. leestijd0

Met de app Herinneringen organiseer je je leven met takenlijsten, compleet met einddatums, notities en geheugensteuntjes om ervoor te zorgen dat je nooit meer iets belangrijks vergeet. Voer je taken in, stel in wanneer je ze moet doen en vink ze af als je er klaar mee bent. Herinneringen zijn locatiegebaseerd, dus als je boodschappen gaat doen in de supermarkt kun je een herinnering krijgen zodra je parkeert. De app werkt ook met Outlook en iCloud, dus elke verandering die je aanbrengt zal automatisch naar je andere kalenders worden gestuurd.

In deze workshop leer je in 6 stappen het proces kennen van het instellen en beheren van je eigen taken en to-do-lijstjes.

1. Voeg een herinnering toe

Stap 1 herinneringen

Pre-order de iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Pre-order de iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Maximaal voordeel als je thuis al internet van Odido hebt

Je kunt meteen beginnen met het aanmaken van een takenlijst door op het plusje rechtsboven te tikken. Kies ‘Lijst’ en geef je lijst een naam en een kleur.

2. Maak lijstjes

Stap 2 herinneringen

Tik op ‘Gereed’ en je kunt herinneringen aan je lijst toevoegen, ze krijgen automatisch een afvinkrondje. Druk op ‘return’ op je toetsenbord om een nieuwe herinnering te maken.

3. Voeg details toe

Stap 3 herinneringen

4. Herinnering op een bepaalde locatie

Tik op een taak om die te selecteren en tik dan op de i. Zet ‘Toon op een dag’ aan en gebruik de wieltjes om de datum te kiezen waarop je een herinnering wilt krijgen.

stap 4 herinneringen

Kies ‘Toon op locatie’ om een herinnering te krijgen zodra je ergens arriveert of vertrekt. Vul het adres in en kies boven het kaartje voor aankomst of vertrek.

5. Meer opties

stap 5 herinneringen iphone

Je kunt verschillende opties instellen, waaronder de prioriteit, en notities toevoegen als je denkt dat meer informatie nodig is. Tik op ‘Gereed’ als je klaar bent.

6. Vink de herinneringen af

stap 6 herinneringen

Als een taak afgerond is, tik je op het bolletje ervoor, dat nu wordt ingekleurd. Herinneringen die je zo afvinkt verdwijnen uit de lijst en verschijnen in de Voltooid-lijst.

Meer weten over iOS 10?

Deze workshop is afkomstig uit Het Grote iPad & iPhone boek. In deze speciale uitgave vind je tips en workshops over alles wat met iOS 10 te maken heeft. Dus zet het maar meteen in de Herinneringen-app: niet vergeten om Het Grote iPad & iPhone boek te kopen. Het boek ligt nu in de winkels en is te koop via onze webshop.

Het grote iPad & iPhone boek: iOS 10-editie

Pre-order de iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

Pre-order de iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar