Terug naar Lees de iCreate digitaal op je iPhone, iPad of Mac
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Lees de iCreate digitaal op je iPhone, iPad of Mac

Door Sven Lamers12 augustus 2015 16:112 min. leestijd4

Goed nieuws voor alle iCreate-abonnees: bij je papieren abonnement krijg je voortaan ook een digitale uitgave van iCreate. Gratis en voor niets!

Hiermee kunnen we als iCreate nóg meer waar bieden voor onze trouwe lezers, die al vaker aangaven ons magazine ook graag op de iPad of Mac te lezen. Die gebeden willen we maar al te graag gehoor geven – je bent een Apple-blad of je bent het niet …

Zo werkt het

Als abonnee krijg je de digitale uitgave van iCreate automatisch in je mailbox. Hiervoor moeten we natuurlijk wel je goede e-mailadres hebben. Via deze site kun je controleren welk e-mailadres bij ons bekend is en kun je het adres desgewenst aanpassen. Als je dat gedaan hebt, ontvang je voortaan gelijk met het papieren abonnement de digitale uitgave in je digitale postvak. De digitale versies zijn op alle apparaten beschikbaar, dus of je ons nou op je iPad, iPhone, Mac, pc of Android-telefoon of -tablet wilt lezen – het kan allemaal!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iCreate in iBooks

Lezen in iBooks

De beste mogelijkheid om de digitale iCreate op je iPhone of iPad te lezen, is iBooks. Als je op de bijlage in Mail tikt en je vinger er even op houdt, kun je de pdf naar iBooks kopiëren. Vervolgens wordt de iCreate automatisch in iBooks geïmporteerd en kun je het digitale magazine lezen.

Op de Mac is het ook mogelijk om de digitale iCreate in iBooks te openen en te importeren (of als bestand of via Mail maakt daarbij niet uit). In tegenstelling tot op iOS biedt iBooks op de Mac echter geen ondersteuning voor het lezen van een pdf. Dubbelklik je op de uitgave, dan wordt die standaard in Voorvertoning geopend. Via ‘Weergave>Twee pagina’s’ kun je dan wel twee pagina’s van de iCreate tegelijk bekijken, net als bij het papieren magazine.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Irma van Nieuwenhuijsen
Lezer
Irma van Nieuwenhuijsen

En kunnen we ook alleen een digitaal abonnement krijgen?

Jelle Mol
Lezer
Jelle Mol

Momenteel is dit nog niet mogelijk, maar hier wordt wel aan gewerkt.

Van den Broeck
Lezer
Van den Broeck

Aan Jelle Mol, Ik woon in Frankrijk, spijtig genoeg kan ik hier geen iCreate kopen. Ik kan mij wel abonneren op een papieren boekje maar dit gaat mij veel geld kosten om dit te laten opsturen naar Frankrijk. Daarom vraag ik is er reeds een oplossing uit de bus gekomen voor een digitaal exemplaar waar je 7 maanden geleden over gesproken hebt. Indien die er reeds is zou ik graag weten hoe ik mij moet abonneren op deze digitale uitgave. Dank bij voorbaat Fons.

Jacques Vandenbulcke
Lezer
Jacques Vandenbulcke

Krijgt men geen digitale versie van een nabesteld exemplaar van i-create ? Met dank voor een antwoord