Terug naar iTip: Je notities ordenen in iOS 9.3
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Je notities ordenen in iOS 9.3

Door Laura Grootaarts23 maart 2016 19:321 min. leestijd0

We noemden het gisteren een van de 7 fijne nieuw functies in iOS 9.3: het ordenen van je hersenspinsels in de app Notities. Sinds een halfjaar biedt Notities je veel meer opties en de kans is groot dat je sinds die tijd ook veel vaker gebruikmaakt van deze praktische app dan voorheen. Heb je inmiddels ook zo’n berg aantekeningen en raak je het overzicht  kwijt? Apple schiet je te hulp en biedt nu de mogelijkheid om je notities op verschillende manieren te sorteren. Maar de functie is nogal verdekt opgesteld. Als je alleen in de app Notities zelf aan het zoeken bent, ga je hem niet vinden. Hoe moet je je notities dan ordenen?

Notities ordenen doe je via Instellingen

Notities sorterenDe nieuwe functie zit verstopt op een plek waar je hem waarschijnlijk niet verwacht. Je vindt de functie namelijk in de app Instellingen. Open ‘Instellingen>Notities’. Helemaal bovenaan zie je de optie ‘Sorteer notities op’. Tik hierop, en je krijgt de drie sorteermogelijkheden te zien: bewerkingsdatum, aanmaakdatum of titel. Vink de optie die voor jou het beste werkt aan, en je aantekeningen worden voortaan op deze manier gesorteerd.

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar