Terug naar iTip: Vergelijk en kies het goedkoopste telefoonabonnement
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Vergelijk en kies het goedkoopste telefoonabonnement

Door Redactie iCreate8 september 2016 14:572 min. leestijd0

Met een soepele presentatie, zoals we van Apple gewend zijn, is gisteren de iPhone 7 aangekondigd. De revolutie die we met name bij de eerste modellen zagen, bleef uit maar een fraai product blijft het. Uiteraard is de vormgeving weer strak en fraai en de extra opties – de dubbele camera, meer geheugen! – zorgen ervoor dat het niet al te lastig moet zijn om je keuze op deze smartphone te laten vallen.

Telefoonabonnement.nl

Telefoonabonnement

De nieuwe iPhone 7 is vanaf morgen al te reserveren. Tijd dus om je te oriënteren op een nieuw abonnement. Waar haal ik mijn iPhone? Welke aanbieder heeft voor mij het interessantste aanbod? Welke iPhone pas nu eigenlijk het beste bij me? Het internet heeft alle antwoorden. Ga er wel van uit dat dit je flink wat tijd gaat kosten. Een ideale manier om te bekijken welke iPhone, abonnement of aanbieder het best bij je past is via www.telefoonabonnement.nl. Op deze site, die volledig onafhankelijk is, kun je eenvoudig uitzoeken welk abonnement het meest op je lijf geschreven is. Dit kan door te surfen op de site maar het handigst is om een paar vragen op de homepage in te vullen. Het helpt je door het propvolle bos waar liefst 1.242.935 verschillende telefoonaanbiedingen roepen om je aandacht.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone 7 abonnementen vergelijken

Ben je er al lang uit dat je kiest voor de iPhone 7? Dan kun je rechtstreeks naar deze pagina speciaal over de iPhone 7. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken dat je iets mist. De prijzen en aanbiedingen zijn altijd actueel. Kortom een uitstekende gids tijdens je zoektocht naar je juiste telefoon en aanbieder.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar