Terug naar iTip: Pokémon Go – vindt Pokémon in de buurt met PokéVision (update)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Pokémon Go – vindt Pokémon in de buurt met PokéVision (update)

Door Laura Grootaarts22 juli 2016 08:432 min. leestijd2

Update: De pret is voorbij … PokéVision werkt niet meer. De toekomst van we de dienst is momenteel nog onduidelijk, zo blijkt uit een tweet van de makers:


In Pokémon Go zit natuurlijk al een functie die je laat zien welke pokémon zich in jouw omgeving bevinden. Maar die Nearby-functie stottert nogal eens. En misschien wil je juist weten wat er een paar straten verderop te vinden is, want die Weedles in je eigen tuin ken je inmiddels wel. Gelukkig verklapt de web-app PokéVision waar je moet zijn.

PokéVision

Waar kom je pokémon tegen?

PokéVision laat zien waar in jouw woonplaats (of waar dan ook ter wereld) je op dit moment welke Pokémon kunt vinden. Bovendien zie je hoe lang de Pokémon zich nog op die plek bevinden, zodat je weet of het nog de moeite waard is om nog naar die Eevee twee straten verderop te gaan. Je voert gewoon de locatie in die je wilt doorzoeken en ziet exact waar je moet zijn. Je mag één keer per dertig seconden een nieuwe zoekopdracht indienen. De pokémon die worden gegenereerd door lures zie je overigens niet terug op de kaart.

PokéVision geeft informatie direct uit de game weer. Dat betekent ook dat deze web-app net zo stabiel is als Pokémon Go zelf. Garantie toe aan de deur dus. Maar als alles up & running is, werkt het als een zonnetje. Kijken hoe het werkt? Ga dan naar PokéVision.com.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Saskia
Lezer
Saskia

Dit is een goede tip! Ik las vorige week ook al zoiets in de pokegids van http://www.pokegids.nl. Ben wel blij dat er dit soort sites en ebooks zijn, want het maakt mijn leven een stuk makkelijker en het bespaart veel tijd en energie.

PEBKAC
Lezer
PEBKAC

Kijk Saskia, dat is nou nog eens een handige tip, met je pokegids. Zo handig zelfs dat je een Disqus-account aanmaakt om op 9(!) verschillende sites te vertellen waar je zo’n ding moet kopen. Wauw, wat is mijn leven verrijkt met deze kennis.