Terug naar iTip: Oscars 2017 kijken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Oscars 2017 kijken

Door Laura Grootaarts25 februari 2017 09:372 min. leestijd0

Zondagnacht worden de Oscars 2017 uitgereikt. Wie gaan er dit jaar vandoor met het felbegeerde beeldje? Je ziet het tijden de 89e Academy Awards. Vorig jaar legden we je nog uit hoe je de livestream veilig en redelijk eenvoudig kon volgen via VPN. Dit jaar is het allemaal nog véél eenvoudiger en hoef je je eigenlijk helemaal niet meer voor te bereiden. Nou ja, misschien moet je popcorn in huis halen.

Oscars 2017 kijken

Oscars 2017 kijken: waar, wanneer, hoe?

De Oscars worden dit jaar zondagnacht uitgereikt, om preciezer te zijn: in de nacht van zondag 26 op maandag 27 februari. Het evenement begint om 02.30 uur Nederlandse tijd en wordt gepresenteerd door Jimmy Kimmel. Dit keer hoef je je Mac, iPhone of iPad niet aan te slingeren om de ontwikkelingen aan de overzijde van de oceaan te volgen.

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

De Oscars kijken is gemakkelijker dan ooit, zet gewoon je televisie aan en stem af op Net5. Dat is best bijzonder: de Academy Awards werden weliswaar eerder ook al live uitgezonden op de Nederlandse televisie, maar zaten dan altijd weggemoffeld op betaalzenders zoals Film1. Net5 is voor praktisch iedereen met gewone kabeltelevisie beschikbaar.

Liever op iPhone of iPad naar Academy Awards kijken?

Dat kan ook. Via de app van je tv-provider kun je vanuit je bed of op een uit de hand gelopen carnavals-feestje ook afstemmen op Net5. De ceremonie is daarnaast ook te volgen via Superguide: te bekijken via superguide.nl in de browser, of te downloaden als gratis app in de App Store.

Oscars 2017 kijken: superguide

Genomineerd voor een Oscar

De grootste kanshebber is dit jaar de musical La La Land, genomineerd voor maar liefst 14 Oscars. Eerder ging deze film er ook al vandoor met zeven Golden Globes. Zondagnacht weten we of de favorietenrol ook wordt waargemaakt. De Oscars hebben dit jaar overigens ook een Nederlands tintje: Michael Dudok de Wit is genomineerd met zijn animatiefilm The Red Turtle. Bekijk hieronder de trailer.

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar