Terug naar iTip: Koningsdag kijken op je iPhone of iPad (Zwolle en Amsterdam)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Koningsdag kijken op je iPhone of iPad (Zwolle en Amsterdam)

Door Laura Grootaarts27 april 2016 10:012 min. leestijd0

Het is vandaag Koningsdag! Heb je geen zin om de kou en de regen te trotseren? Dan kun je Koningsdag in Zwolle of Amsterdam nog altijd volgen vanuit je luie stoel, bijvoorbeeld via de iPad of iPhone. Zo kijk je naar de livestreams:

Koningsdag Zwolle kijken

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima brengen Koningsdag door in Zwolle. Vanaf 10.45 uur tot loopt de Koninklijke Familie een route van twee kilometer door de binnenstad. De live registratie van Koningsdag vanuit Zwolle wordt uitgezonden op NPO 1.

Koningsdag kijken

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Via Safari

De makkelijkste manier om Koningsdag in Zwolle te volgen, is via de webbrowser Safari. Het liveverslag is gewoon te volgen op de website van de NPO. Open dus gewoon Safari op je iPad of iPhone, ga naar npo.nl en tik vanaf 10.45 op ‘Koningsdag live vanuit Zwolle’.

Via een app

Via de app van NPO kun je naar de festiviteiten kijken. Tik vanaf 10.45 uur rechtsonder op ‘Live’. Nu kun je live televisie kijken op je iPhone of iPad. Heb je de uitzending gemist? Dan kun je hem via de NPO-app later alsnog bekijken.

Bij zo ongeveer alle digitale tv-abonnementen is het mogelijk om te kijken via een app op je iPad of iPhone. Bijvoorbeeld via KPN iTV Online, de app Horizon Go en Telfort TV Online. Heb je een andere tv-aanbieder, kijk dan in de App Store of op de website van je aanbieder wat er allemaal mogelijk is voor wat betreft mobiel televisiekijken.

Koningsdag Amsterdam kijken

Plattegrond Amsterdam Koningsdag

Niet geïnteresseerd in koekhappende prinsesjes? Misschien vind je het leuker om Koningsdag Amsterdam te volgen. Via slimme camera’s van Nest kun je zien hoe de stad vandaag beetje bij beetje oranje kleurt. Er zijn vier locaties waar camera’s hangen:

  • De Dam
  • Leidseplein
  • Vondelpark
  • Prinsengracht

Je kunt de livestreams vinden via de website van Nest.

Wij wensen je een fijne Koningsdag!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar