Terug naar iTip: iPad verschijnt niet in iTunes of iPhoto
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: iPad verschijnt niet in iTunes of iPhoto

Door Redactie iCreate22 september 2011 16:452 min. leestijd0

Om je iPad te synchroniseren of foto’s die je met de iPad hebt gemaakt in iPhoto te importeren, sluit je het apparaat aan op de Mac. In iTunes en iPhoto moet je iPad dan automatisch in de apparatenlijst verschijnen. Helaas, soms gebeurt dat niet. Wat nu?

Zo los je dit op:
Een oorzaak voor dit probleem is niet gemakkelijk aan te wijzen, maar als dit je overkomt, kun je de volgende vijf stappen proberen:

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

  1. Installeer alle software-updates voor je Mac en zorg dat je de meest recente versie van iTunes hebt. Zorg ook dat je iPad voldoende opgeladen is.
  2. Check of je Mac aan de vereisten voor je iPad voldoet. iTunes 10 vereist Mac OS X 10.5.8 of hoger. iOS-apparaten vereisen USB 2.0-poorten op de Mac zelf.
  3. Controleer de usb-aansluitingen. Is de kabel in orde? Ontkoppel de iPad en koppel hem weer aan. Vaak helpt het al om een andere USB-poort te proberen.
  4. Herstart de iPad (houdt de aan/uit-knop ingedrukt tot de rode schuif verschijnt en zet je iPad uit. Houd hierna de aan/uit-knop nogmaals ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt). Herstart ook je Mac.
  5. Helpt dit allemaal niet, laat je iPad dan door een Apple-technicus nakijken, bijvoorbeeld via een Apple-winkel of via Cardservices.

Deze tip gaat uit van een iPad, maar je kunt hem natuurlijk ook toepassen als je iPhone, iPod touch of camera niet wordt herkend.

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Maximaal voordeel als je thuis al internet van Odido hebt

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar