Terug naar iTip: Op je iDevice foto's verwijderen uit Fotostream
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Op je iDevice foto's verwijderen uit Fotostream

Door Redactie iCreate22 maart 2012 15:172 min. leestijd0

Heb je het nieuwe iOS 5.1 geïnstalleerd, dan kun je direct gebruikmaken van een aantal nieuwe functies. Eén daarvan is dat je nu heel eenvoudig foto’s uit Fotostream kunt verwijderen.

Het activeren van Fotostream betekent dat foto’s die je met je iDevice maakt, direct automatisch naar al je andere Apple-apparaten worden gesynchroniseerd. Soms zijn dat echter foto’s die je liever niet op al je apparaten wilt terugvinden en dan is een functie om eenvoudig foto’s uit Fotostream te verwijderen natuurlijk heel welkom.

Zo werkt het

  1. Open de app Foto’s.
  2. Ga naar het album (iPad: tabblad) Fotostream. Je ziet nu alle foto’s in je fotostream.
  3. Tik op de Deel-knop rechtsboven (de knop met het pijltje).
  4. Selecteer nu alle foto’s die je wilt verwijderen.
  5. Tik op de rode knop ‘Verwijder’ en bevestig vervolgens dat je de fotoselectie uit Fotostream wilt verwijderen.

Mac

Ook vanaf je Mac (als je die hebt) kun je foto’s uit Fotostream verwijderen. Dat gaat dan nog gemakkelijker: Ga in iPhoto naar Fotostream, selecteer de te verwijderen foto’s, Ctrl-klik op de selectie, kies ‘Verwijder uit fotostream’ en bevestig de verwijdering.

Foto’s die je uit Fotostream verwijdert, worden hierna ook op je andere iDevices en/of Macs niet meer weergegeven.

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar