Terug naar iTip: Champions League-finale online kijken met livestream
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Champions League-finale online kijken met livestream

Door Jelle Mol5 juni 2015 15:462 min. leestijd0

Wil je de finale van de Champions League op zaterdag 6 juni niet missen maar ben je die avond niet in de buurt van een televisie? Er zijn gelukkig alternatieven om de pot tussen Juventus en FC Barcelona in het Olympiastadion in Berlijn online te kijken met een livestream, zoals op je iPhone of iPad. Hieronder vind je onze tips.

Let erop dat streaming zowel veel data als batterij kost, dus zorg ervoor dat je bij voorkeur op een wifi-netwerk zit en indien nodig de beschikking hebt over stroom.

Livestream NOS-app (gratis)

Volgend seizoen verhuist de Champions League naar SBS6, maar voor nu is het toernooi gewoon nog te zien bij het oude vertrouwde NOS. Het mooie daarvan is dat je de finale ook via de app van NOS kunt bekijken, gratis en voor niks. Veeg in de app naar rechts om het menu ‘Uitzendingen’ te openen en je zult op zaterdagavond 6 juni Juventus tegen FC Barcelona op je iPhone of iPad kunnen kijken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

App van je tv-aanbieder

Heb je thuis een abonnement op digitale tv, dan kun je bij vrijwel alle aanbieders ook online tv kijken via een app op je iPhone of iPad. Bijvoorbeeld via KPN iTV Online, de app Ziggo TV, Horizon Go en Telfort TV Online. Ben je geen klant bij deze bedrijven, kijk dan in de App Store of op de website van je tv-aanbieder voor de mogelijkheden om thuis of onderweg online tv te kijken via je abonnement.

Champions League

Sport1 (betaald)

Via Sport1 is het mogelijk om tegen betaling de finale van de Champions League 2015 te kijken. Dat kan via een abonnement (€ 9,99 per maand) of als je dat niet wilt, kun je ook de losse wedstrijd kopen voor eenmalig € 3,99. Vervolgens kun je de wedstrijd online of via de app van Sport1 livestreamen.

Zonder livestream

Heb je geen toegang of mogelijkheid om te livestreamen op je iPhone of iPad, dan kun je de wedstrijd ook volgen via een liveblog in de genoemde NOS-app of in het Matchcenter van UEFA.

Voor wie juich jij?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Jelle Mol

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar