Terug naar iTip: Apple Music Replay 2020 – al je favoriete liedjes in één lijst
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Apple Music Replay 2020 – al je favoriete liedjes in één lijst

Door Terry Stooker17 februari 2020 13:342 min. leestijd0

Eind vorig jaar kreeg Apple Music een erg leuke nieuwe functie: Apple Music Replay. Dit is een jaaroverzicht van jouw muzikale hoogtepunten van het afgelopen jaar – vergelijkbaar met wat Spotify doet met zijn Wrapped-afspeellijst. Honderd van je favoriete tracks in één afspeellijst. In eerste instantie was Replay er alleen voor 2015 tot en met 2019, in de jaren dat je een abonnement op Apple’s muziekstreamingdienst had. Vanaf nu is Replay er echter ook voor het huidige jaar. Apple Music Replay 2020 toont je jouw honderd favoriete liedjes van dit moment.

Wekelijks Apple tips in je mail

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Apple Music Replay 2020

Apple Music Replay 2020

Vorig jaar verscheen er vanzelf een Replay-tegel in het onderdeel Ontdekken in Muziek op de iPhone en Mac. Dit is (nog) niet het geval met Replay 2020. Om deze in te zien ga je in Safari of een andere browser naar beta.music.apple.com/replay. Log in met je Apple ID. Als je dit nog niet had gedaan, wordt je eerst gevraagd jouw Replay 2019 samen te stellen. Doe dit door te klikken op de knop ‘Beluister jouw Replay-mix’.

Vervolgens scrol je helemaal naar beneden om bij je andere Replay-afspeellijsten te komen. Hier prijkt nu ook Replay 2020. Klik op ‘Voeg toe’ om deze lijst aan je bibliotheek toe te voegen. Zo kun je hem overal en op al je Apple-apparaten beluisteren. Het allerleukste is dat de lijst dynamisch is, en Replay 2020 dus regelmatig wordt aangepast aan je luistergewoontes.

iCreate 118
iCreate 118
De nieuwe iPhone SE: beter, sneller, goedkoper
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple Music
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar